20’ernes teknologi: Blockchain

Blockchain er nok kommet for at blive, og mange virksomheder i Danmark og internationalt foksuerer på at implementere denne teknologi i deres forretning på den ene eller anden måde. Denne artikel kommer til at være en form for introduktion til blockchain, hvis du ikke har stiftet bekendtskab med det før. Vi vil dog vove at påstå, at de fleste læsere på denne blog har hørt om bitcoin eller ethereum, fordi det at købe ether blev nærmest nationalsport for nogle år siden.

Kort forklaret

Blockchain er en ny teknologi, og så alligevel ikke. Det udkom i 2009 i forbindelse med lanceringen af bitcoin, og nu er det blevet kæmpestort. Man kan anvende blockchain teknologi til meget, men den mest populære ting at anvende teknologien til er selvfølgelig valutaer. Disse former for valutaer kaldes for kryptovalutaer, og der findes efterhånden tusindvis af dem.

Hvorfor du bør følge med i det

Vi skal selvfølgelig ikke komme og sige, at det er verdens bedste teknologi. Der er mange fordele, men der er selvfølgelig også mange ulemper. Det er dog vigtigt at følge med i, fordi det påvirker alle brancher. Eksempelvis påvirker det også revisorer. Så uanset om du er en tech person eller revisor, så kommer blockchain til at påvirke dig på den eller anden måde – om du vil det eller ej.

Dette kan du gøre

Der er mange måder at følge med i noget på, men den nemmeste måde at gøre det til en hobby er selvfølgelig at investere i det. Så tjekker man nemlig kurserne på de forskellige ting, og så snakker man med andre folk om det. Det er meget nemt at komme i gang med investeringer, hvis man er over 18 år og er klar over de forskellige risici forbundet med investeringer i ting som bitcoin, ether og litecoin. Du kan læse mere om investeringer i dem på forskellige hjemmesider. Det er ikke vores fokus, da vi er en tech blog og ikke en blog om investeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *