3 Online indtjeningsmetoder du bør kende

Vi bruger i gennemsnit cirka seks-syv timer om dagen på at stirre ind i en skærm. Det kan være vores smartphone, vores laptop eller måske endda vores smart-TV. Fælles for alle de skærme vi ser på, er forbindelsen til nettet. Vi er online – dag og nat. Spiller du dine kort rigtigt, kan du omsætte din daglige skærmtid til en stabil indtjening.

Der finder mange måder at tjene penge på online. Mange af disse forskellige online indtjeningsmetoder, kræver langt fra det samme hårde arbejde, som vi dagligt udfører på vores jobs. Derfor er det også svært at tro, at ikke flere danskere udnytter mulighederne for at tjene penge online.

Her får du 3 online indtjeningsmetoder du bør kende:

Affiliate marketing
Ejer du et domæne – altså en hjemmeside eller en blog – kan du begynde at tjene penge på at reklamere for virksomheder og brands. Det bliver mest set hos influencere, men du behøver ikke at være et kendt ansigt for at komme i gang med at tjene penge på affiliate marketing.

Online investering
Sidder du med lidt penge mellem hænderne, der alligevel bare står på kontoen og samler støv og ubetydelige renter, så invester dine penge i aktier eller kryptovaluta. På den måde kan du fordoble værdien af din opsparing uden at du behøver at røre en finger. Du kan læse mere om online investering her!

Svar på spørgeskemaundersøgelser
Det virker måske fjollet, men du kan faktisk tjene mange penge på at besvare spørgeskemaer online. Det eneste det kræver er, at du opretter en bruger hos én af de mange analysebureauer og så går du i gang med at give din mening til kende. Lettere bliver det ikke!