3 vigtige ting til badeferien

Skal du snart på badeferie, og er det ved at være nogle år siden, du sidst har været på sådan en ferie, har vi her et par gode tips til vigtige ting, som du ikke må glemme på din badeferie.

Læs også om priser på mad på Sri Lanka her.

Badetøj

For det første er det jo meget vigtigt at have noget badetøj med. Er det længe siden, at du har købt nyt badetøj, er det måske noget, du bør forkæle dig selv med op til denne ferie, så du kan finde noget badetøj, der rent faktisk passer dig i dag, og som du har det godt med at have på.

Sørg gerne for at have et par sæt med, så du har mulighed for at bruge mere end bare et sæt badeshorts eller en bikini. Det kan være rart at kunne hoppe i noget tørt badetøj, hvis du fx har været nede at bade om morgenen, og gerne vil ud at bade igen senere på dagen.

Solcreme

Så er det også godt at have nok med solcreme med. Og det er ikke nok at medbringe det – du skal naturligvis også gøre brug af det, når du er på badeferie.

Der er mange mennesker, der ender med at få sig en slem solskoldning, når de er på badeferie, især hvis de ikke er vant til at være ude i solen. Derfor er det meget vigtigt, at du husker at gøre brug af solcremen, og så måske holde et par pauser i skyggen i løbet af dagen, så du ikke smelter helt væk.

Bøger

Sidst, men ikke mindst, er badeferien som regel også det tidspunkt på året, hvor du endelig har tid til bare at ligge og læse alle de bøger, du ikke har haft tid til at tage dig af resten af året.

Er du glad for at læse, men læser du ikke nok, er det oplagt at have et par bøger med på din ferie, så du kan ligge på din drømmeseng og sluge den ene roman efter den anden. Det er herligt tidsfordriv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *