4 idéer til dates med musik

Har du endelig taget dig sammen til at spørge dit crush, om personen vil med på date? Eller har du fundet en person på Tinder, som ser mega sød ud? Uanset hvilken situation du står i, kan det være sjovt at tage på en date, hvor musikken er i højsædet.

1. En god koncert

En persons musiksmag kan sige utrolig meget om, hvem de er som mennesker. Hvis du har mod på det, kan det derfor være sjovt at invitere din date med til koncert. Hvis I lytter til de samme kunstnere har I nemlig allerede her et samtaleemne, som I kan bruge mange timer på at snakke om.

Inviterer du din date med til koncert, bør du være opmærksom på, at det nok ikke er her, I får snakket mest. Dog vil det sandsynligvis være en god oplevelse, og I kan jo altid tage videre til et sted, hvor der er rig mulighed for snak. På denne side kan du se idéer til oplevelser på valentinsdag.

2. Vil du se min LP-samling?

Selvom det lyder en anelse lummert, kan det faktisk være rigtig hyggeligt at høre gamle plader. Gennem de sidste år har pladespillerne endnu engang fundet vej til de danske hjem, og det kan du helt sikkert gøre brug af, når du skal vise dig fra din romantiske side.

Hvis du ikke er så meget til at drikke kaffe eller at gå en tur, kan dette være en oplagt date-idé. Der er meget nostalgi forbundet med plader, og du får ligeledes mulighed for at fordybe dig i musikken på en anden måde. Derfor er der lagt op til en rigtig god date, hvor man lærer hinanden bedre at kende.

3. Live musik med en øl i hånden

Kan du godt lide den stemning, der indfinder sig på barer, har du rig mulighed for ligeledes at dyrke musikken her. Hvis du kommer på den rigtig aften, vil du nemlig opleve at mange barer har live musik med mere eller mindre kendte kunstnere.

Baren er en god mellemvej, hvis du gerne vil hive din date på en oplevelse med uden for hjemmet, men du samtidig vil have mulighed for at få dig en god snak. Med en øl i hånden og noget god musik i baggrunden, går samtalen som regel som smurt.

4. En dag på festival

Festivaller bliver ofte forbundet med dødsdruk og ulækre telte. Dog behøver det ikke altid at være sådan, da der er mange forskellige typer festival i løbet af den danske sommer.

Det kan være hyggeligt at invitere din date på festival, fordi du her får en hel dag fyldt med oplevelser. Ved at søge på internettet kan du sandsynligvis finde en festival, der passer til dig og din date!

Share