5 trendy gadgets til din bil i 2021

ANNONCE

Vi har efterhånden lagt vinteren bag os. Sjap, sne, is og kulde erstattes af sol, lunere briser og forår. Nogen kan i den forbindelse slet ikke vente med at komme ud og slikke sol i parkerne og drikke kaffe på cafeerne, men for helt andre rimer foråret på biler.

Det er tiden, hvor den firehjulede igen trænger til en kærlig hånd ovenpå en hård vinter med salt og isglatte veje. Foråret er på vej og hvad er bedre for en bil-entusiast end at springe fluks ud i 5 af de mest trendy gadgets, der kan forsøde de kommende cruiser-ture i byen eller på landevejene.

Optag din tur via dash cam

Garmin og andre større GPS-producenter har lanceret nyere og smartere dash cams i 2021, så du kan få båndet hele din cruiser-tur samtidig med, at du altid ved præcist, hvor du er. Udover det, vil de knivskarpe optagelser altid være en hjælp i tilfælde af et uheld på vejen. Du vil her have total video-dokumentation for eventuelle skyldsspørgsmål i forbindelse med et uheld, som enten du eller andre er impliceret i.

Forkæl bilen med stærke måtter

En af de ting i bilen, som får mindst opmærksomhed er måtter. Hvilket er en stor fejl, hvis man spørger bilkyndige, som prioriterer sikkerhed og beskyttelse. De færreste tænker over, at selve den indvendige bund af bilen er en af de mest udsatte udover bilens ydre og undervogn. Sne, slud, salt, vand og skidt trækkes dagligt ind og ud af bilen via fører og passagerer. Man skænker det ikke en tanke, og før man har set sig om, er bilens originale måtter slidt ned og har skabt uoprettelig skade på underlaget. Man kan derfor med fordel komme problemet i forkøbet ved at investere i stærke, pasformede bilmåtter til både kabinen og bagagerummet.

Glem aldrig dine bilnøgler mere

Du kender det sikkert alt for godt, for bilnøgler er noget af det vi forlægger os allermest igennem tiden. Det er bare ekstremt irriterende, og det kan i sidste ende også koste os adskillige kroner, når der skal laves nye bilnøgle-sæt, fordi man simpelthen har opgivet at finde de gamle. Det kan der dog sættes en definitiv stopper for med Tile Mates lille finurlige Bluetooth-briket, som kan sættes i dit bilnøgle-sæt. Der medfølger en app, som gør, at du til enhver tid kan tracke dine bilnøgler, når som helst, hvor som helst.

Slut med besværlig navigation via mobilen

Mobilen har stort set erstattet de større GPS-moduler som nyt middel for vejvisning blandt bilister. Men lad os bare være ærlige, mobilskærmen gør sig IKKE som en optimal navigations-skærm og kan til tider være en kilde til usikker kørsel. Navigation via en løst liggende mobiltelefon kan faktisk skabe uopmærksomhed i trafikken, hvorfor det portable navigations-display Hudly kan komme os til undsætning. Hudly projicerer mobillens navigation op på en større skærm i forruden og gør hele vejvisningen og kørslen mere behagelig og langt mere sikker.

Frisk luft og bedre indeklima i bilen

Producenten FRiEQ har skabt en fantastisk lille elektronisk gadget, der opfrisker luften i kabinen. Et godt indeklima i bilen er vigtigere end du tror, og denne lille luftopfrisker plugges nemt ind i bilens cigarlader og fjerner på få minutter al genererende lugt. Det er uanset, om det så er fra gamle, fugtige måtter, børnenes madrester på bagsædet eller din egen krops-lugt på en brandvarm sommerdag eller ovenpå en hård tur i fitness-centeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *