Apps som giver dig mere fornøjelse

(sponsoreret indhold)

Vores helt store formål med dette magasin er, at du får mest muligt ud af den by, som du lever i. Ofte bruger vi alt for meget tid på kedelige ting i vores dagligdag, og det betyder, at vi ikke udnytter byens muligheder.

Husk at du har valgt at bo i byen, fordi du gerne vil opleve den. Det var grunden til, at vi tidligere skrev om, hvordan du kan gøre din dagligdag lettere med en række maskiner i dit hjem. Men du kan også bruge diverse apps til at gøre dit liv mere behageligt.

Når du skal igang med Apps kræver det naturligvis en smartphone

Indkøb på nettet

En af fordelene ved at bo i en by er, at du slet ikke behøver gå ned i et supermarked for at handle. Der er i dag en række supermarkeder, hvor du kan få dem til at bringe din mad ud. Hos Nemlig.com er de et direkte online supermarked, så de har slet ikke nogle fysiske supermarkeder. Men du kan også handle hos en butik som Irma.

De har alle sammen en app, som du kan hente til din mobil, og så slipper du for at skulle bruge tid med at stå i kø i dit supermarked. Du kan desuden handle ind, lige når det passer dig. Det gør det langt lettere og mere behageligt.

Det sparer dig for meget tid, som du kan bruge på at opleve din by. På landet er der mange steder, hvor du ikke kan handle dagligvarer online, så det er med at udnytte denne unikke mulighed, som du har, når du bor i en by.

Buskort på din app

Der er ingen grund til at skulle købe billet i en billetautomat, når du skal tage bus, tog eller metro. I stedet kan du hente en app, hvor du bestiller din billet på. Du skal købe din billet, inden du hopper på toget, selvom de fleste først gør det, når de først er med.

Med en offentlig transport app kommer man ofte i tanke om, at man skal have en billet, når man er med toget. Det kan dog blive en dyr fornøjelse, hvis der når at komme en kontrollør, for det er ikke sikkert, at han køber din historie om, at du skulle til at købe en billet.

Sørg for at køb en billet i god tid.

I Bike CPH

Hvis du ikke kender alle de smarte smutveje, når det kommer til din by. Så kan du finde dem alle sammen på app’en I Bike CPH. Det er cykelruter i hele København, og der er vildt mange af dem.

Hans Christian Andersen Trail

Hvis du bor i Odense, kan vi anbefale, at du henter app’en i HC Andersens fodspor. På den måde kan du læse om, hvad HC Andersen har gjort forskellige steder i Odense.

Det er også en virkelig god app, hvis du besøger Odense fra en anden by. Den giver en god grund til at gå rundt i de gamle gader i Odense.

Generelt vil vi også anbefale dig, at du får et par gode høretelefoner, når du bor i en by, så du ikke behøver høre alle bilerne, når du cykler rundt. Et par gode høretelefoner koster fra 500 kr., du kan evt. låne til sådan et par.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *