Besøg en moderne storby

Holder du efterårsferie lige nu, kan det være oplagt at tage på en spontan lille rejse. Du kan for eksempel vælge at besøge en by som Berlin. Dette er nemlig en storby, som man kan lære meget af.

Kunst og kultur i højsædet

Berlin er en by med mennesker, der går meget op i kunst og kultur. Det ses tydeligt, når man blot går i gaden. Her er der nemlig kunst på vægge og mure.

Tager du til Berlin, skylder du dig selv at tage på nogle af deres museer med moderne kunst. Interesserer du dig for kunst, er disse museer nemlig en stor oplevelse. Se mere om, hvad du skal opleve i Berlin.

Hent inspiration

Det er altid fantastisk at lære af andre. Dette er der rig mulighed for, når du besøger Berlin. København kunne nemlig blive en endnu federe by, hvis der i endnu højere grad blev sat fokus på kunst og kultur.

Selv hvis du ikke er en stor kulturpersonlighed i Danmark, kan du sagtens have en indflydelse. Vil du lægge meget arbejde i projektet, kan du åbne din egen udstilling, men du kan sagtens gøre en forskel i det små ved for eksempel at støtte de danske kunstnere.

 

Share