Her finder du shopping i byen.

Bliv lykkeligere ved at holde styr på dit liv

(sponsoreret indhold)

Det kan være ekstremt hårdt at bo i byen, og når du snakker med folk på landet, så siger de altid, at du bare skal flytte ud til dem, men de forstår ikke, at du også godt kan lide de ting, der sker i byen.

Det er ikke byen, der gør dig ked af det, men det er, at du lidt kan miste fokus, når du bor i byen. Du tror, at du skal sige ja til alle arrangementer, og når du siger ja til dem, tror du, at du skal bruge penge. Det er en af grundene til, at det ender med at blive langt dyrere at bo i en by i forhold til landet, selv når vi fraregner huslejen.

Men det er ikke kun penge, som er problemet, da du også har lettere ved at have overskud i dit liv, hvis du passer på dig selv, men du skal gøre det på en måde, hvor det ikke føles ubehageligt, eller du føler dig doven, hvis du ikke lige overholder nogle af dine egne regler.

Opsæt disciplin sammen med en ven

Mange føler sig dovne, når de ikke kan overholde de regler, som de har sat for sig selv. Men problemet er ikke, at du er doven, problemet er, at du prøver at gøre alting alene. Der er to metoder til dette, hvor den ene er, at du skriger ud på sociale medier, at nu har du ændret dine vaner på følgende måder.

En anden løsning er, at du i stedet finder en ven, som også gerne vil ændre sit liv. Sammen kan I ændre livet. Det er også rart at få en andens person syn på livet, og det kan være lettere at overholde regler, som du ikke selv har fundet på. Det skyldes, at vi har en tendens til at være for hårde mod os selv.

Find en ven som du også ved gerne vil ændre sig. Det er en kæmpe fordel ved at bo i byen, at I kan holde jeres ugentlige møder på en kaffebar og rigtig snakke om livet, og hvordan det går. Husk at brug byen.

Til at holde styr på jeres nye gode vaner, kan I hente en app, som tracker gode vaner. Bare gå ind i Android Store eller AppStore og søg på habits.

Gør det til en vane at investere penge

I en by kan man hurtigt ende med at have for meget fokus på at tjene og bruge penge. Her er det en god ide at få et 3. led ind i sit regnskab. Tag 10% og investér dem i noget, som kan give dig afkast på den lange bane. Ideen er her, at så har du altid noget at falde tilbage på. Det kan være alt fra aktier eller smålån til andre mennesker eller køb en andel i en virksomhed.

Det er også en god idé at holde noget af det i mere sikre investeringer, så du ikke ender som mange banker under finanskrisen.

For at holde styr på det kan du hente en budget app. Der er mange på markedet, og der er ikke nogen bestemt, som vi kan anbefale.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *