Blockchain-teknologi og kunstig intelligens er (måske) fremtiden

(sponsoreret indhold)

Videnskaben har udviklet sig vanvittig meget de sidste årtier. Hvis man bare tænker 15 år tilbage, kigger vi på en verden uden Facebook, hvor mange ikke kunne bruge deres fastnettelefon og være på internettet på samme tid og de fleste mobiltelefoner hverken havde farveskærm eller kamera. Der er sket meget siden da – og der kommer til at ske ligeså meget de næste 15 år.

Det er svært at forestille sig, hvordan verden kommer til at se ud, når alt bliver endnu mere digitaliseret, end den er nu. Eksperter inden for området spår, at vi kan se frem til en verden, hvor kunstig intelligens kommer til at fylde rigtig meget i nærmest alle brancher. Blockchain-teknologien, som er den der ligger til grund for kryptovaluta, bliver desuden mere og mere almindeligt brugt, hvorfor Bitcoin bliver meget mere almindeligt, end det vi ser i dag.

En verden vi ikke kan forestille os
Eksperterne mener desuden, at kunstig intelligens kommer til at tage over mange steder, hvilket kommer til at medføre, at folk mister deres job. Selvkørende biler og kunstig intelligens, som kan regne meget mere præcist end os mennesker og køre programmer uden fejl, kommer til at betyde, at en masse mennesker mister deres arbejde. Dog er plejeområdet et sted, hvor kunstig intelligens ikke kan hamle op med menneskelig omsorg – så selvom du er vild med revision eller at køre lastbil, skal du måske forberede dig på at tjene dine penge på for eksempel syge- eller ældrepleje, hvis verden virkelig kommer til at se ud, som nogle spår i fremtiden.

Share