Brug godt gennemprøvet træ til dit plankebord 

Der er bare noget fantastisk ved solide og rustikke materialer, der kan tåle at blive brugt, og nærmest kun bliver kønnere, jo mere man slider på dem. Det er livsbekræftende og herligt at se en gammel bordplanke, der stadig er smuk efter mange års brug, simpelthen fordi den er skåret ud af de bedste materialer. Plankeborde af en vis kvalitet kan holde i hundrede år og kun blive smukkere af at blive brugt. Der kommer så meget sjæl i disse smukke, gamle borde.  

Hvis man skal lave sig et plankebord, så skal man naturligvis anskaffe sig nogle smukke planker. Her kan planker fra Douglasgran være en god løsning, for disse planker kan bare blive ved med at se smukke ud. De kan tåle at blive brugt, og de får den mest charmerende patina. År efter år kan de holde og de bliver kun kønnere med årene. Det er jo netop charmen ved plankeborde. De ældes med ynde. For hver dag og hvert år bliver de kønnere og kønnere. 

Giv det ben under 

Et plankebord skal naturligvis have ben at stå på. Har du anskaffet dig nogle flotte Douglasplanker, så skal der bare sættes ben under. Eller bare? Der skal da flotte ben under et plankebord. Det sjove ved det er, at plankeborde kan passe til utroligt mange forskellige slags ben. De ser næsten godt ud med hvad som helst. Men man kan sige, at enkelhed nok er at foretrække, fordi selve planken jo er kompleks nok i sig selv. Et sæt enkle, rå bordben er måske det flotteste. 

Find det på nettet 

Hos plankebord.dk finder man nemt både planker og bordben. Også de omtalte Douglasplanker kan du finde her. Der er en meget smuk beskrivelse af dem. Det er værd at læse om disse flotte planker. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *