Brug teknologien til at øge din sundhed

(sponsoreret indhold)

Vi er så småt nået dertil på året, hvor de fleste nyder at have bare ben og arme, når de bevæger sig udenfor. Det er dejligt at mærke varmen på den bare hud og man kan nærmest fornemme, hvordan den optager D-vitamin fra solen og begynder at stråle end smule mere, end da den blev skjult under vinterens mange nødvendige lag tøj. Det er skønt at mærke, men man kan også hurtigt blive bevidst om sin krop, som har været skjult under tykke striktrøjer i månedsvis. Der er dog hjælp at hente, hvis du i takt med at blive lettere og lettere påklædt gerne vil blive mere tilpas i din egen krop.

Fitness-ur eller applikation

Der findes en masse apps, du kan hente ned på din telefon, som kan hjælpe dig med at holde styr på forskellige aspekter af din sundhed, afhængigt af hvad dit mål er. Hvis du gerne vil have et device som kan holde styr på det hele, uden du nødvendigvis selv skal plotte alle dine data ind i en app løbende, kan du investere i et decideret fitness-ur. Udover at registrere hvornår, hvor længe og hvor effektivt du er fysisk aktiv i løbet af en dag, kan et sådant ur også lave oversigter over, hvordan din søvnkvalitet er og minde dig om det, hvis du har siddet for længe ned og ville have godt af at rejse dig op og bevæge dig lidt rundt og meget mere. Det kan godt være en dyr fornøjelse, hvis du vil have et fitness-ur af høj kvalitet, men med et hurtig lån behøver du ikke vente meget længere.

Fitness app’s

Hvis du er mere til apps, er der efterhånden så stort et udvalg på markedet, at du nemt kan finde lige præcis dén, der giver mest mening for dig. Der findes apps, der kan hjælpe dig med at holde styr på, hvad du spiser. Nogle specialiserer sig i kalorieindhold, nogle belyser indholdet af mikro- og makronæringsstoffer i forskellige fødevarer, mens andre sammenligner fødevarer og udpeger det sundeste valg. Hvis de ved, at du mangler en bestemt type vitamin eller mineral kan du også finde en app, som kan hjælpe dig med at finde de fødevarer, du skal huske at spise for at opfyldt dine behov.

Er du snarere interesseret i at få en stærkere og mere atletisk krop kan du downloade apps, som har mere fokus på træning. Der eksisterer apps, som tilbyder instruktioner i yogaøvelser, højintensitets konditionstræning eller som har styrketræningsprogrammer, du kan følge. Således kan du udføre træningen, når det passer dig.

Det kan også være, du nærmere trænger til mere ro for at øge din sundhed. Til det formål kan du hente en meditationsapp, som hjælpe dig med at komme ned i gear og fokusere mere på nuet. Der findes sågar nogle, som kommer med en notifikation, hvor den lige minder dig om at trække vejret dybt ned i maven og slappe lidt af.