Brug ventetiden når du tager offentlig transport

Hvis du lever tæt på byen, bruger du sandsynligvis offentlig transport flere gange om ugen hvis ikke hver dag. Offentlig transport i Danmark ligger på et forholdsvis højt niveau, men derfor kan man ikke komme uden om, at der er en vis ventetid indbygget.

Ventetiden er der

Selv hvis du har godt styr på din offentlige transport, og du har planlagt det således, at du skal vente ved busstopstedet eller på togstationen kortest muligt tid, kommer du ikke uden om at vente.

Dette kan være, hvis du skal skifte transportmiddel, men også bare ventetiden, når du først er steget på dit køretøj, kan være lang. Derfor kan det være en god idé at have noget at bruge tiden på.

Med mobilen keder du dig aldrig

Det er svært at kede sig, hvis man har en mobil i hånden. Der er altid muligheder for undeholdning, nyheder eller viden om ting, som interesserer dig. Hvis du er interesseret i at bruge ventetiden på en fornuftig måde, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for at tjene penge på mobilen.

Hvis du har en mobil med internetforbindelse, er der nemlig flere forskellige muligheder for at tjene penge, mens du tager bus eller tog. Læs mere.