Dette kan en trampolin gøre for din sundhed

Trampolinparker er boomet i Danmark og hvis du har prøvet at hoppe rundt i sådan en park, så ved du hvor hurtigt sveden kan begynde at trille og blodet begynder at pumpe hurtigere. Det er rigtig godt motion at hoppe på en trampolin og det kan gøres meget nemmere og billigere end at tage i en trampolinpark hver gang.

 

Fordele ved trampoliner

Har du prøvet at hoppe op og ned rigtig mange gange, sjippet eller løbet? Så ved du hvor hurtig pulsen kan komme op og du kender måske også til sundhedsfordelene ved de typer motionsformer. Men fitness trampolin har en fordel som de ovennævnte ikke nødvendigvis har: underlaget er nemlig blødt og stødabsorberende, hvilket gør det til en ideel motionsform for folk med smerter eller skader i knæ eller ryg.

Idet du hopper op og ned i trampolinen, så lander du blødt i modsætning til når man løber en tur på asfalt. Samtidig så glemmer man også at man motionerer – hop i trampolin er nemlig sjovt og man forbinder det mere med lej end med træning. Så alt imens du kommer i form og styrker din sundhed, har du det også sjovt!

Find den rigtige trampolin

Der findes mange trampoliner at vælge imellem. Både i forskellige kvaliteter og størrelser, så alt efter hvor du vil have den stående derhjemme eller i haven, kan du vælge den rigtige størrelse. De fås i små størrelse og med håndtag – det er godt for dem der kan føle sig usikre på balancen og måske er bange for at falde over. Det behøver man ikke at være, når man nemt kan tage fat i håndtaget!

Besøg haandvaegten.dk og få overblik over nogle af de bedste fitnesstrampoliner. Der er forskellige prisklasser, så du kan hurtigt komme i gang med den sjove træning derhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *