Er det din tur til at finde mandelgaven?

(sponsoreret indhold)

Mandelgaven plejer at være traditionsrig for at gå på omgang, når det gælder om hvem der har ansvaret for den næste mandelgave. Det er heldigvis de fleste steder ikke en tradition for hvem der får dem, dog er nogle selvfølgelig mere heldige end andre.

Men ligesom med nærmest alle andre gaver, så er det heller ikke let at finde en god mandelgave. Det mest oplagte valg, som du muligvis er vokset op med, er en æske chokolade.

Det er slet ikke fordi der er noget galt med chokolade, bestemt ikke. For hvem kan ikke lide chokolade? Dog er det ved at være en lidt kedelig gave, og helt ærligt, så er Anthon Berg altså heller ikke mere spændende. Hvis du absolut gerne vil give chokolade, så gør det til en god mandelgave. Undlad at købe Anthon Berg eller After Eight, for der findes nemlig mange andre lækre muligheder der vil gøre mandelgaven mere attraktiv, samtidig med at resten af gæsterne vil ærgre sig over ikke at have fået mandlen.

Mærk temperaturen

Hvilken type forsamling er det, hvor du skal medbringe en mandelgave? Er der et overtal af børn? Er det for dine venner, hvor der også er fokus på lidt drikkelse med procenter? Er det hele familien eller bare en del af den?

Mange faktorer kan gøre sig gældende, hvis du er et konkurrencemenneske om at finde den bedste mandelgave der er set i forsamlingens historie.

Derfor bør du ”mærke temperaturen” på dem du skal til ædegilde hos. Er der en fællesnævner et eller andet sted (overtal af køn, aldersgruppe, interesse eller andet)?

Budgettet

Du kan finde rigtig mange gode idéer til den perfekte mandelgave, selv for få kroner. En god mandelgave behøver ikke at koste kassen, men selv hvis du ønsker at bruge lidt flere penge end de andre måske har brugt, så kan du godt tale dig ud af situationen.

Når der jages med spiseskeer efter mandlen, og gaven skal bringes på bordet, er det netop det helt perfekte tidspunkt at fortælle ”jeg synes jeg fandt en god mandelgave i år, men den kostede dog også lidt mere end jeg plejer at give for”. Her har folk i forvejen fået lidt at drikke (for det meste), folk er lettere mætte og alting er bare godt. Derfor er det det bedste tidspunkt at nævne det for forsamlingen.

Mandelgaver.dk

Det er her hvor du finder den perfekte mandelgave. Du finder tonsvis af gaveidéer, uanset hvilken forsamling der skal kæmpe om mandlen.

https://mandelgaver.dk/ – der har siddet nogle mennesker og tænkt nøjagtigt det samme som dig, at de hellere må googl sig til en mandelgave, da de er helt på bar bund. Men en æske chokolade er alligevel en kliché der gerne må ændres.

Siden dækker også over en masse nyere og nyteknologiske gadgets der kan krydre dagligdagen ved at gøre den lettere eller sjovere. Du vil med høj sandsynlighed finde noget du selv godt gad at vinde i en mandelgave, eller måske endda noget der skal på ønskesedlen til juleaften.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *