Få en mere effektiv arbejdsplads

(sponsoreret indhold)

En af de store problemer ved at arbejde i byen er, at det ikke nødvendigvis er det miljø, som vi mennesker arbejder bedst under. I dag har vi heldigvis mulighed for at gøre arbejdspladser bedre ved hjælp af teknologi.

Der er mange arbejdspladser, som har kæmpe fordel af at være i byen, men samtidig kan det virke ufatteligt forstyrrende for alle de ansatte.

Giv alle ansatte høretelefoner

Høretelefoner virker ikke som den mest sociale ting på en arbejdsplads, men sandheden er, at jeres arbejdsplads i sidste ende heller ikke er lavet for at være social. Der er intet galt med at være social, men det skal være under de rette forudsætninger.

Ligesom man giver alle ansatte en kontorstol, så er det en god idé at give dem nye høretelefoner, som kan blokere larm udefra. På den måde behøver de ikke høre musik, men de kan blot bruge dem til at blokere larmen, som der kommer af at arbejde på et kontor.

Især i dag på åbne kontor kan det være et kæmpe problem for mange ansatte, at der er så meget larm. Generelt vil høretelefoner også betyde, at der bliver snakket mindre, da ansatte bare kan sidde med dem på og lade som om, at de ikke kan høre noget. De fleste gider heller ikke tage dem af og på, og de ender i stedet for med at skrive til hinanden.

Jeres arbejdsplads kan også overveje at få god lydisolering, så I ikke kan høre trafikken udefra. Dette koster dog ofte en del flere penge, så det kan være noget, hvor virksomheden skal ud og låne penge til det, da det er et større projekt.

Få mere natur indenfor

Tit er der stort fokus på teknologi og apps, når det kommer til forskning og arbejdspladser. Men meget forskning tyder på, at det blot er naturen, som vi mennesker savner, når vi er på en arbejdsplads. Det har bl.a. Forbes rapporteret.

Derfor er noget af det bedste, som du kan gøre for dine ansatte at anskaffe en masse planter. Hvis der er mulighed for det, kan det være en god idé at få et springvand eller en slags japansk have indenfor. Dette ville være med til at øge de ansattes produktivitet massivt.

Det er de færreste mennesker, som har lyst til at arbejde i en grim betonbygning. Vi vil have masser af lys og masser af natur. Hvis I skaber begge disse ting, så vil I opleve, at jeres ansatte bliver langt gladere. Det betyder også, at sygefraværet på arbejdspladsen falder.

Et andet sted hvor forskningen også siger, at vi skal satse er på træning. Flere arbejdspladser er begyndt at betale fitness for deres ansatte. Men meget tyder på, at det også ville være en god idé, hvis de havde mulighed for at dyrke motion på selve arbejdspladsen.

I kan også overveje en powernap stol, som nok især er kendt fra Google. I stedet for at de ansatte drikker spandevis af kaffe, så kan det være langt bedre at give dem mulighed for at tage en lur.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *