Få styr på din garderobe over weekenden

Du kender garanteret følelsen af, at dit tøj ikke længere viser, hvem du er som person. Derfor kan det være et godt weekendprojekt at få styr på, hvilket tøj man egentlig gerne vil have i sin garderobe. 

Ryd ud!

Hvis du skal have plads til nyt tøj, er det en rigtig god idé at rydde ud i din garderobe. Smid tøj ud, der ikke længere passer og tøj, som du ikke bruger. Du kan sagtens give tøjet videre, så du ved, at det endnu vil blive brugt. På den måde behøver du ikke at have dårlig samvittighed over at få tøjet ud af klædeskabet!

Læg et budget

Skal du ud at købe nyt tøj, kan det være en god idé at lægge et budget. Det kan for eksempel være, hvor mange penge du vil bruge på trøjer, og hvor mange penge du vil bruge på bukser. Det er muligt at optage et lån over weekende, se bare her. Dog bør du altid huske på, at det sjældent er gratis at låne penge.

Hvilken stil går du efter?

Når du skal ud at købe nyt tøj, kan det være en god idé at være klar over helt specfikt, hvilken stil du går efter. Er du ikke helt klar over, hvad du vil købe, kan det nemlig være let at falde tilbage i gamle vaner.

Du kan blandt andet søge inspiration på nettet eller i blade, hvis du vil have nogle billeder, som du kan gå efter. Så er det bare om at komme i gang med at shoppe!

Share