Bliv klogere på Microsoft Surface

Fordelene ved Microsoft Surface

Mulighederne er mange, når man skal overveje ny computer eller ny tablet. For mange kan det faktisk også være svært at vælge, hvilken af de to man skal gå med til f.eks. arbejde. 

Derfor er det helt genialt, når man kan erhverve sig et 2-i-1 produkt. Det kan du med bl.a. Microsoft Surface serien, som er designet til, at tablets og computere møder hinanden.

Her får du nogle af de fordele, der er ved at bruge Microsoft Surface til arbejde

2-i-1 tablet og computer

Microsoft Surface produkterne kombinerer kraften fra en computer med mobiliteten fra en tablet. Det er nemlig ofte de to faktorer, der afgør, om folk vælger den ene eller den anden. 

Særligt hvis du veksler mellem at arbejde hjemme eller på kontoret, kan det være meget belejligt at kunne tage din Surface frem og tilbage, uden den vejer meget i tasken. Du kan sågar nemt tage din tablet med på rejsen

Kraften fra computeren er som sagt bevaret, så du skal ikke frygte, at der er programmer, du ikke kan køre, eller at du ikke kan udføre dit arbejde optimalt. 

Touch eller tastatur 

På Microsoft Surface kan du bruge enten den smarte touchscreen funktion, eller du kan tilkoble et tastatur. Det er med til at understrege Surfaces store fleksibilitet. Du kan nemt tage den med til et møde, hvor du bruger touch og sætte tastatur til, når du er tilbage ved skrivebordet. 

Måske er du typen, der bruger hjemmekontoret lidt fleksibelt, og godt kan finde på at tjekke mails fra sengen – hvor det jo også er praktisk ikke at have tastatur på. 

Nem on the go

Den mindste Surface model er On The Go 3, som kun måler 10.5’’. Det vil betegnes som en ret lille størrelse, men alt efter dine arbejdsopgaver og behov kan det være rigeligt. En On The Go 3 vejer kun 553g, og er altså lettere end en liter mælk. Det er en virkelig stor fordel, hvis man i forvejen har meget i tasken, ofte skal frem og tilbage eller ikke lige kører i bil til og fra arbejde. 

Der kan være andre ting, der er gode at have på sin hjemmearbejdsplads, men en Surface er et godt sted at starte. Det er desuden en god idé for dig, såvel som din arbejdsplads, at være opmærksom på de gældende regler fra arbejdstilsynet om at arbejde hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *