Fremstå værdifuld i din påklædning

(sponsoreret indhold)

Det er forår og årstiderne er så småt ved at forandre sig til et mere sommerlignende vejr. Det betyder at vi skal åbne op for tøj skabet og lægge vores bukser, trøjer og vinterjakker inderst i skabet. Shorts, t-shirt og skjorter er ved at være det man ser mest, når man tager en tur igennem strøget på en af de varme dage.

Sidder du på kontor kan det også være noget så hæsligt at arbejde med lange sorte bukser og lang trøje, når de varme grader banker på døre og vinduer.

Inde på vores redaktionen hos scienceinthecity lufter vi godt ud og er allerede hoppet i vores sommerkluns. Alt efter hvad vi skal foretage os i løbet af dagen, så skal vi naturligvis påklæde os, så man er flot og præsentabel. Skal man til møde, ser vi helst at medarbejderne kommer i afslappet men stilet tøj som er værd at have på til et møde.

Der finder man naturligvis også lidt jakkesæt og lette skjorter, som er luftige og som kan ånde.

Så hvad er vigtigt at huske på når man skal til møde med en samarbejdspartner eller ny kunde?

Vigtige hovedpunkter

  1. Personlig hygiejne – Tag et bad, tag en god parfume på, ikke for meget!
  2. Kasketter og huer skal ikke bæres til sådan events.
  3. Hatte – Kan du bære en hat giver det en fed karakter at tage en flot hat på, som passer til dit tøjvalg.
  4. Suit up. Fuldt jakkesæt eller cowboyshorts og t-shirt? – Vurder din partner eller kunde og læs op på dem inden du tager stilling til om det skal være det ene eller det andet.
  5. Husk rene sko! – Det skal passe til den stil du gerne til fremføre.

Du skal gøre dig et godt førstehåndsindtryk på vedkommende, det er derfor vigtigt at du er præsentabel og passer godt ind i selskabet.

Share