Fordele ved at være gammel i en by

(sponsoreret indhold)

Når det kommer til alderdom, så har vi det med at tænke på, at det er en ulempe at bo i byen, fordi der er trapper over det hele. Det er der i hvert fald, hvis du bor i en by som København. Men det bliver faktisk hele tiden lettere for ældre at bo lige der, hvor de gerne vil. Herunder i byen.

Vi har tidligere skrevet om, hvorfor du skal købe en elcykel. Hvis du er begyndt at komme op i alderen, og har problemer med at cykle, så kan du starte med at få en elcykel, inden du helt dropper at cykel. Desuden er offentligt transport også en kæmpe fordel for ældre. Især i en by som København hvor de har metroen og s-toget. Det gør det ufatteligt let for ældre at bo tæt på en metro station og bevæge sig rundt i hele byen.

Vi vil gerne komme med nogle bud på, hvorfor det i fremtiden bliver endnu bedre og lettere at bo i byen. Når dem som er 50 år i dag bliver gamle, kommer det til at være en kæmpe fordel at bo i byen. Vi tror på, at den teknologiske udvikling gør det let at bo i byen som gammel. På en side som https://dcaa.dk/ kan du allerede nu finde produktanmeldelser af produkter til ældre, som allerede er på markedet.

Find andre gamle med apps

På sider som Meetup.com kan man i dag finde andre med samme interesser. Men det er ikke noget, som ældre bruger, og i dag bliver det ofte set som kommunes ansvar, hvis ældre skal finde sammen. I fremtiden bliver det mere almindeligt, at man benytter apps til at finde andre ældre, som man kan hænge ud med.

For fremtidens ældre er vant til internettet, så for dem er der intet underligt i at finde hinanden online. Det gør det langt lettere for ældre at være sociale.

Hjælpemidler bliver bedre

Allerede nu findes der elektriske rollatorer, som gør det langt lettere for ældre at komme rundt. Det er en udvikling, som kommer til at fortsætte. Det er langt lettere at køre rundt med en rollator i byen, end det er på landet.

Så gamle i byen kommer oftere mere ud, end hvis de bor på landet. Vi tror, at det bliver endnu lettere i fremtiden. Især hvis der er mere plads at bevæge sig rundt på, hvis biler får mindre plads. Eller hvis der kommer selvkørende biler i byen, som gør det lettere for ældre at komme rundt.

Hvis du er 50-60 år og bor i byen, så bør du blive boende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *