Handicap skal ikke stoppe dig ikke for at opleve byen

(sponsoreret indhold)

Byen er et ret godt sted at leve, hvis du har et handicap, da byen ofte er bygget til, at der også skal være plads til handicappet. Alle centre har elevatorer, så folk i rullestol og ældre med gangstativ let kan komme rundt.

Teknologien har gjort, at folk med et handicap kan nyde deres by endnu mere.

Farveblinde kan nyde de flotte parker

Hvis du godt kan se farver, har du svært ved at forestille dig, at det faktisk ikke er alle, som har samme mulighed som dig. Dem som er stærk farveblinde nyder ikke en smuk forårspark på samme måde, som du gør. Det er noget, som er svært for ikke-farveblinde at forstå.

I dag er der en række brillefirmaer, som tilbyder briller til farveblinde. Første gang vi hørte om det, tænkte vi, at det ikke kan passe. Men de fungerer faktisk, og der findes en række videoer på nettet, hvor du kan se mennesker, der prøver dem for første gang.

Flere af dem bryder grædende sammen, da de aldrig har set smukke blomster eller hårfarven på deres børn.

Disse briller gør, at en farveblind pludselig får en stor oplevelse, når den farveblinde tager hen i den lokale park. Hvis du ser en person med briller på, som ser helt målløs ud i din lokale park, så skyldes det sikkert, at personen har disse farvebriller på.

Folk med nedsat hørelse kan høre fuglene synge

Høreapparater har forbedret sig meget de sidste 20 år. I gamle dage virkede det til, at du havde en stor snegl på dit øje, men alligevel var det en kæmpe forbedring i forhold til, hvis du ikke kunne høre noget.

I dag lægger du sjældent mærke til, om nogle har høreapparat på eller ej. Det gør det mere behageligt for den person, som ikke hører så godt, at de ikke behøver vise det til omverden. Det var en af grundene til, at mange ikke brugte deres høreapparat i gamle dage.

Nu har de endda endnu flere seje funktioner, som når Siemens har lavet, at man med deres høreapparat easyTek, kan tilkoble det til bluetooth. Så nu har man både en fordel ude og hjemme, da du kan tilkoble det til dine bluetooth enheder derhjemme.

Det er denne slags ting, som øger din livsglæde.

Folk med gangbesvær kan komme lettere rundt

Det er blevet lettere at komme rundt i byer, hvis du ikke går så godt. Hvis du tager til udlandet, kan det stadigvæk være en udfordring i sydeuropæiske byer, selvom de dog også er ved at blive bedre.

Men det kan godt være en udfordring at gå rundt i Rom, hvis du ikke går så godt. Hvis du ikke går godt, men du godt kan bevæge dig, så vil vi anbefale, at du hopper op på en elcykel. Den kan hjælpe dig med at bevæge dig rundt, mens du stadigvæk får brugt din krop.

Det er en god kombination af bevægelse, hvor du bruger teknologi til at komme rundt.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *