Hold den vildeste surprise fødselsdagsfest

Surprise fester er altid enormt sjove, men kan godt være svære at planlægge og bliver derfor ikke gjort så ofte. Men det er i virkelighed en rigtig god måde at fortælle en ven, at de betyder meget for dig, så hvis du gerne vil gøre noget ekstra, eren surprisefest helt sikkert et godt valg.

Vælg et godt sted

Et af de første punkter på dagsordenen er at finde et godt sted at holde festen. Her er det vigtigt, at det er et sted med gode muligheder for at feste. Der skal altså være god plads, mulighed for at spille musik og desuden er det også vigtigt, at der er toiletfaciliteter.

En anden vigtig ting ved stedet er, at det skal være muligt at lokke fødselaren med derhen uden, at de begynder at blive mistænksomme. De skal altså tro, at det måske er en restaurant eller bare et midlertidigt stop på vejen hen til noget andet.

Find på gode gaver

Selvom en surprisefest signalerer, at du gå op i jeres venskab, er det altid en god idé at vise fødselaren, hvor meget personen betyder ved at give en personlig og betydningsfuld fødselsdagsgave. Det kan nogle gange være svært at finde på, men det er heldigvis muligt at finde god inspiration på nettet. Find uforglemmelige gaveidéer, der er med til at gøre dagen endnu mere speciel.

Udvælg musik efter fødselaren

Det er fødselaren, der skal være i fokus. At lave en surprisefest er en måde at vise, at fødselaren har gode venner, der altid står parat, når der er brug for dem. Det er derfor en god idé at holde personen i tankerne i alle delene af planlægningen. Både sted, gaver og stil skal tilpasses fødselaren, og så er det også en god idé at udvælge musik, personen godt kan lide. Lav en spilleliste med alle yndlingssangene, så hele festen virkelig føles som om, at den sætter fødselaren i centrum.