Husk at give din hjerne pauser

Der er mange, som vil svare ja til, at de har en travl hverdag. Uanset hvor travl du i virkeligheden har, er følelsen af at have travlt reelt nok. Den kan presse os og gøre, at vi føler os ubehageligt tilpas rent psykisk.

Gå roligt

Hvis du føler, at du har en travl hverdag, kan det være en god idé at observere dig selv. Føler du for eksempel, at du har så  travlt, at du finder dig selv løbende rundt til forskellige møder og aktiviteter?

Gør du dette, kan det godt betale sig at stoppe op i øjeblikket. Sandsynligvis har du ikke så travlt, at du bliver nødt til at løbe, og denne løben kan godt være med til at stresse dig yderligere.

Hjemme på sofaen

Når du kommer hjem, har du nok brug for at slappe af. For manges vedkommende sker dette på sofaen muligvis med telefonen i hånden. Se mere om underholdning på mobilen.

Selvom mobilen er god underholdning, kan det også være godt at pakke den væk efter noget tid, hvis du føler dig presset. Hjernen har nemlig brug for flere pauser, end de fleste giver den. Denne pause opnår man ikke med mobilen i hånden, fordi der er så mange ting, man skal forholde sig til på skærmen.