Hvor hurtigt internet skal du have, for at streame musik?

(sponsoreret indhold)

Tiden hvor man i gamle dage brugte de gamle lp’er, cd’er og kasetter er ovre nu. I dag så bliver nærmest alt musik kørt som streaming, og det er få unge mennesker der overhoved har mulighed for at bruge disse gamle teknologier. I vores eget hjem har vi ikke engang en CD afspiller, så der har vi alt kørt som streaming eller til nød på USB enheder.

Men der er faktisk rigtig mange derude der ikke helt ved hvor hurtigt internettet skal være for at man kan streame musik på de forskellige streamingtjenester.

Hvor hurtigt skal dit internet være for at streame musik?

Du skal faktisk ikke have særligt meget internethastighed og normaltvis så siger taenk.dk at hvis der er flere der bruger nettet, så skal du minimum have 10 mbit for at kunne streame.

Men hvis du kun skal streame musik, og du er den eneste der bruger internet forbindelsen, så kan du sagtens nøjes med 1 Mbit, og stadig få optimal kvalitet på den musik som du streamer. For når man streamer musik, så kræves der ikke særligt meget af din internet hastighed, uanset om du har bredbånd eller fibernet, så kan du nærmest altid streame musik i god kvalitet.

Hvilken type internet er bedst?

Det er også lige meget hvilken slags internet du har, men hvis du i dag bruger mobilt bredbånd, så er forbindelsen mere usikker, og der kan lettere komme udfordringer med stabiliteten af forbindelsen, fordi mobilt bredbånd bliver lettere påvirket af mange brugere, end en almindelige bredbånds eller fiberforbindelse. Du kan evt. tjekke hvilke forbindelser der er mulige for dig på din adresse på en side som https://mit-bredbaand.dk/ hvor der også er mulighed for at sammenligne priserne, for at se hvilken type teknologi der bedst kan betale sig for dog og dit behov. Husk at vær opmærksom på at hvis du vælger mobilt bredbånd, så skal du have en adresse som er tæt på en mast, så du ikke opnår udfald på den mobile forbindelse.

Konklusion

For at opsummere kort, så behøver du ikke særligt hurtigt internet, for at kunne streame din musik med høj kvalitet og uden problemer med at den begynder at ’’buffe’’ når du er i gang med dit ynglingsnummer. Dog skal du lige været opmærksom på hvilke type internet der er bedst til dit forbrug, så du finder den helt rigtige type internet til din streaming af musik.