Intetvirksomheder er stadigvæk i byen

Derfor er internetvirksomheder stadigvæk i byen

(sponsoreret indhold)

En række virksomheder arbejder stort set kun med internettet i dag. Alligevel befinder de sig stadigvæk i byer og yderst sjældent på landet. Her tænker vi på diverse virksomheder som laver online markedsføring som AdWords, Facebook Annoncering, designer hjemmesider etc.

I vores artikel om hvordan man kan bygge en moderne virksomhed uden dyre kontorer, skrev vi da også, at mange vælger at have adresse på fine adresser. Det betyder ikke, at hele virksomheder arbejder fra den adresse, men der vil være en person, som du kan få fat i der. Sådan en moderne virksomhed er f.eks. Visibility.guru. Deres ansatte er i hele landet, og kan endda arbejde fra udlandet, hvis de har lyst til det.

Alligevel vælger de fleste virksomheder stadigvæk at være til steder i byer, selvom de måske ikke længere behøver at gøre det. Som tidligere nævnt her på siden kan man sagtens lave en lean startup og have et kontor. Det kræver blot, at man ikke binder sig i lang tid. Hvis du vil vide mere om principperne bag lean startup, kan du tjekke denne side ud.

Lettere at holde møder

Når den type virksomheder stadigvæk vælger at have kontor i centrum af byer, så skyldes det nok især, at man fra her har adgang til alle kunder.

Et fysisk møde har stadigvæk den fordel, at det er lettere at overbevise dine kunder om, at de skal bruge dig, fremfor hvis du kun snakker med dem over Google Hangout eller Skype. Derfor kan det være en god idé at have et kontor i byen, så dine kunder ved, at de skal besøge dig.

Hvis dit kontor er i dit hjem, så vil du ofte ende med at skulle være kørende sælger, hvor du hele tiden skal ud og besøge dine kunder. Det skaber en ubalance. Dvs. at det rent psykologisk kan være en fordel for dig, hvis dine kunder hele tiden skal komme til dig, og ikke omvendt.

Da mange internetvirksomheder tjener mange penge, vil mange af deres ansatte alligevel bo i byen eller tæt ved. Når det er tilfældet, så er det rart for dem at komme ind på et kontor. Det er ikke alle, som ønsker at arbejde hjemmefra. En god chef skal have det maksimale ud af sine ansatte og prøver dermed ikke at tvinge sine metoder ned over dem.

Online markedsføring med fysisk tilstedeværelse

Ja, derfor vil de fleste online markedsføringsvirksomheder være i byen, da de lever af kunder. Mange af deres kunder skal reklamere på nettet, men de kan være den lokale VVS’er, og derfor er deres kunder stadigvæk i byen.

Der sker hele tiden mange nye ting inden for online markedsføring, så vi anbefaler, at du følger med her. For de flestes vedkommende er det en god idé at følge med i, hvad der sker, uanset om du får andre til at stå for arbejdet.

Udviklingen går ikke mod, at vi bevæger os længere væk fra centrum, for der vil altid være gode grunde til at være der, hvor der er flest mennesker. Priserne stiger hele tiden i byen, fordi byen har den fordel, at man slipper for biler osv.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *