Køb genbrugstøj i byen

Hvis du forsøger at leve mere bæredygtigt, forsøger du sandsynligvis også at skære ned på dit forbrug. Dette kan man blandt andet gøre, ved at tage sin egen indkøbspose med, når man skal handle ind, men man kan også vælge at købe genbrug.

De københavnske secondhand butikker

Inde i København ligger der utrolig mange secondhandbutikker. De er blandt andet at finde i Pisserenden eller langs Nørrebrogade. Ja, de fleste steder, er det muligt at købe brugt tøj til mere eller mindre billige priser.

Secondhand butikker er fede at besøge, fordi mange af de trends, der var nogle årtier tilbage, hitter igen. Der er således mange moderne stykker tøj at finde i disse genbrugsbutikker. Desuden kan du være rimelig sikker på, at du ikke ser alle med den samme jakke som dig, hvis du køber i en genbrugsbutik.

Spar penge og tjen penge

For mange secondhandbutikker gælder det, at du kan få meget tøj for meget få penge. At købe seconhand er derfor også et godt trick, hvis du er presset økonomisk.

Noget andet du kan gøre for at få flere penge mellem hænderne, er at investere dine penge. Du kan blandt andet vælge at investere dine penge i kryptovaluta. Bliv klogere her.