Kom Bagom Teknologien For De Nyeste Lånetyper

Med et konstant foranderligt lånemarked, ændres måden hvorpå man kan låne penge også hele tiden. En af de nyeste former for lån er det såkaldte samlelån, der hjælper lånere med forskellig klatgæld med at genskabe et overblik over deres økonomi.

Internettet har åbnet op for mange former for lån. De fleste kender nok til forbrugslån og kviklån, hvor folk hurtigt kan ansøge om at låne penge og få den udbetalt på kort tid. Men markedet for lån uden sikkerhed udvikler sig hele tiden, og konkurrencen bliver hele tiden større. Derfor er det blevet en stor teknologi-trend at udvikle hjemmesider, hvor du kan sammenligne forskellige lån.

Du kan eksempelvis finde en låneguide hos Jubii, som de fleste nok kender som den dominerende søgemaskine herhjemme, inden Google kom til Danmark og overtog den dominerende position på markedet. I dag rådgiver Jubii dig både inden for forbrugslån, kviklån og de nye samlelån. På deres side kan du finde gode tips til lån og sammenligne forskellige lånemuligheder, så du kan tegne det billigste lån for dig.

Nye lånemuligheder

Samlelånet er lidt et produkt af nye lånemuligheder på markedet. Flere brugere sidder nok med flere forskellige, mindre lån, som har ret høje renter. Lad os sige, at en person samlet set skylder 100.000 kroner, men det beløb er fordelt ud over flere forskellige mindre lån med en høj rente på omkring 20 procent.

Her vil samlelånet være fordelagtigt, fordi du låner alle de penge, du skal bruge til at betale lånet tilbage, men til en lavere rente. Hvis renten eksempelvis ligger på 5 procent, har vedkommende altså skåret sine månedlige udgifter ned til en fjerdedel af, hvad de var før. Det kan løbe op i mange tusinde kroner.

Fordelen ved at bruge en låneguide til at finde et samlelån er, at du kan finde det lån, som passer bedst til din økonomi. Et godt lån er nemlig et lån, som du har råd til at betale tilbage. Derfor skal du kigge på, hvad du har råd til at betale hver måned, og så tilrette det samlede lånebeløb, løbetiden og de årlige omkostninger i procent så det passer bedst til dit samlede rådighedsbeløb.

Det er nemlig altid billigere at tilrette lånet i rater, som man faktisk kan overholde og betale, end hvis du tilretter et lån med høje rater, for at du hurtigt for betalt gælden af. For så står du med risikoen for, at du ikke kan betale dine rater, og så bliver det først for alvor dyrt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *