Kom godt i gang med hjemmetræningen

De fleste ved at træning er sundt for både krop og sjæl. Men det kan være svært at komme i gang, hvis man ikke har stiftet bekendtskab med træningsverden endnu. Dog findes der masser af gode tips at hente på internettet. Man behøver faktisk slet ikke et medlemskab til et træningscenter eller det flotteste træningstøj. Det vigtigste man skal have er motivation!

Motivationen for at komme i gang med at træne skal komme fra en selv. Det skal være fordi, man har lyst til at komme i gang med at træne. Hvis man gerne vil starte lidt forsigtigt ud og ikke har det store behov for at komme ned og træne i et stort center, kan https://nettofitness.dk/ være et godt sted at starte. Hjemmetræning er det nye!

Skab dit eget træningsunivers

Nettofitness.dk har alt man skal bruge til sin træning derhjemme. Der er desuden garanti for ømme muskler, hvis man blot giver det et forsøg. Hvis musklerne bliver lidt for ømme, kan man til fordel klikke en foam roller hjem. Når man er blevet fortrolig med udstyret, kan det være, at man kaster sig ud i at bruge en pull up bar.

Man må prøve sig lidt frem, før man finder ud af hvad man har brug for af udstyr. Et godt tip er at finde inspiration fra diverse hjemmesider. Der findes masser af guides til øvelser samt udførsel af disse. Man kan blandt andet finde ideer på https://www.aeldresagen.dk/viden-og-raadgivning/helbred/motion/gode-raad/oevelser-i-din-stue.

Men hvor finder man motivationen?

Det kan være man har ledt overalt. Man kan lede i tasken, hjemmet, naturen og i køleskabet uden at finde den berømte motivation for at træne. Den kan være svær at finde. Men først og fremmest kan det hjælpe en tættere på motivationen gennem bevidsthed. Hvorfor er det i det hele taget så fantastisk godt at træne og motionere?

Der findes faktisk rigtig gode argumenter for, hvorfor man burde træne. Der findes både psykiske og fysiske fordele ved at træne. Først og fremmest øger regelmæssig motion det gode humør, og det kan give mere overskud i hverdagen. Når vi træner udskilles der dopamin i hjernen som derefter aktiverer belønningscentret. Det samme sker når man eksempelvis griner.

Bliv stærkere

Dopamin er kort sagt noget som fører til positive følelser. Når det sker, har man lyst til at gøre det igen, derfor kan man faktisk blive afhængig af at træne! Bort set fra at hjernen bliver glad, når man træner, gør resten af kroppen det faktisk også. Musklerne bliver stærkere, hjertemusklen kan blive bedre til at pumpe blodet rundt i kroppen, hvilket faktisk kan medføre at vi kan leve længere.

Følgende ting kan opnås ved regelmæssig træning:

  • Blodtrykket falder
  • Stærkere muskler = færre småskavanker på sigt
  • Hippocampus vokser, dette kan give bedre hukommelse og indlæring
  • Hormoner, dopamin gør os glade og mindsker stressniveauet

Hvis man ønsker at få en stærkere og sundere krop samt passe på sit mentale helbred, kan det helt klart være en motivation at kende til træningens mange fordele. Træningen ligger lige foran dig. Man kan enten hoppe ud i skoven eller ind på Nettofitness.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *