Lækre biler i USA

Når du er på ferie i USA, er det oplagt at leje en bil for at opleve det store land med de mange landeveje og kilometervis af kørsel at kaste sig ud i. Det er også en anledning til at få lov til at leje en bil, der er større, vildere og flottere end den bil, du kører til hverdag. Se mere her for biludlejning i USA.

Amerikanske biler

USA har en lang historie med gamle veteranbiler, som man kan give sig i kast med at prøve af, hvis man er på de kanter. Der er fx Cadillac, Mustang og Corvette, som de fleste nok kender fra vintage film og billeder fra 1960’erne og lignende, og et fast indslag i de flestes forestilling om gamle dage.

Det er dog næppe bilen, du skal vælge, hvis du virkelig skal ud og køre langt i dette store land. Man kan også prøve en stationcar eller en SUV, hvor der er masser af plads, og man kan køre off road. Nogle vælger endda at leje en autocamper som alternativ til hoteller på vejen, hvilket er et hyggeligt foretagende for hele familien, men det er naturligvis en større investering end at leje en almindelig bil.