Løb aldrig mere tør for jokes

Har du fået rollen som vennegruppens Joker? Du elsker at fortælle jokes, og du holder af at drille dine venner. Hvad enten du er god til at lave pranks, eller du er vild med at finde på nye far-jokes, så kan selv den bedste joker løbe tør for jokes. 

Forny dit repertoire

Kender du det, når man løber tør for jokes? Det er forfærdeligt når det sker. Ligemeget hvor hårdt du prøver, så kan du ikke finde på noget sjovt at sige.

Det er dejligt, at være den sjove i vennegruppen. De andre griner af dine jokes, og du hjælper med at løfte stemningen selv på de dårlige dage, men det er ikke altid lige nemt at være sjovt.

De andre forventer, at du fortæller en joke, men du er løbet tør. Du kunne genbruge nogle, men en god joker har masser af jokes oppe i ærmet. Heldigvis kan du få hjælp til at fortælle masser af nye jokes. Du kan let udvide dit repertoire af jokes og vittigheder, du kan eksempelvis besøge denne hjemmeside.

Her finder du masser af nye jokes, som du frit kan tage æren for, uden de andre behøver at vide, at det ikke er nogle du selv har fundet på. Du kan også dele ud af dine jokes, eller forsøge at løse gåder sammen med vennerne.

Du er sikret et godt grin, og du kan få andre til at grine. Her er der jokes om alle mulige emner, så mon ikke der er en eller flere, du kan bruge.

Share