En moderne virksomhed kan være alle steder

Den moderne virksomhed

(sponsoreret indhold)

Pga. internettet har det aldrig været lettere at drive en virksomhed. Der var en række udgifter, som man tidligere havde, som man nu slipper for. Nogle kan man helt undgå, mens andre kan man cutte drastisk ned. Det smarte er, at du i dag kan lave det, som hedder en lean virksomhed i byen. Det betyder, at du starter i det små, og så bygger du langsomt på. Hvis din virksomhed i en periode mangler penge, kan du altid vælge at cutte ned.

Grunden til at  du kan gøre det er, at du ikke er bundet i lang tid af lejekontrakter osv. Vi vil prøve at give dig nogle eksempler på, hvordan en moderne virksomhed i dag kan drive nytte af internettet. Ved at skrotte de dyre kontorer slipper du også for at skaffe byggetilbud og betale for en dyr ombygning.

Lad ansatte arbejde hjemme

Der er intet galt med at have et kontor. Men ofte forstyrrer du dine ansatte, og du sender dem et sted hen, hvor de slet ikke har lyst til at være. I stedet vil vi anbefale, at du snakker med dine ansatte og lytter til dem. Nogen vil måske bare gerne arbejde hjemmefra, og det kræver ikke andet, end de har en internetforbindelse, som firmaet så kan betale.

Alle dem som gerne vil have et kontor, kan få et på et kontorfælleskab. Tidligere skulle du spørge rundt, hvordan du fandt denne mulighed, men sådan er det ikke mere. Nu kan du finde det hele online. Du kan finde flere kontorfælleskaber her. På den måde behøver dine ansatte ikke engang sidde ved siden af hinanden. De kan være der, hvor det passer dem.

Hold møder via Skype etc.

For at I ikke mister kontakten, bør I holde møder via en app, hvor I kan se hinanden. I dag kan man facetime på stort set alle apps til sin mobil. Ellers kan I vælge Google Hangout eller Skype, hvis I vil have noget fast.

En Google konto til jeres virksomhed er generelt en god idé, da den stort set ikke koster noget. Det er ca. 10$ per ansat, og så har I adgang til fælles kalender osv. Det er en virkelig god idé, når I ikke arbejder det samme sted.

Slack

En anden god idé for moderne virksomheder er software som Slack, hvor I kan skrive jeres arbejdsopgaver ind. På den måde kan de rigtige personer holde øje med, hvad der sker. Desuden kan I chatte i forskellige team.

Det er virkelig et godt værktøj for en supervisor, som sidder et sted for sig selv.

Med en moderne virksomhed kan I altid have et enkelt mødelokale eller kontor i byen, som I kan have til adresse. I fremtiden giver det ingen mening, hvorfor alle skal ind og sidde samme sted hver dag.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *