Nyd kulturen og vejret i Berlin på billig sommerferie

(sponsoreret indhold)

Se de store seværdigheder med aktiv og billig ferie i Berlin

Den tyske hovedstad er et slaraffenland for os danskere: Masser af kultur, grønne parker og ikke mindst billig shopping og restaurantbesøg! Men hvordan får man mest ud af feriebudgettet og hvad er et must at se? Her bringer vi en turboguide til, hvordan du med fordel kan bruge apps til at få en sjov og anderledes ferie i en af Europas mest mangfoldige storbyer.

Vejret i Berlin er oplagt aktiv sommerferie!

Grundet fastlandsklimaet i Berlin er der som regel 5-10 grader varmere om sommeren, så tager du på sommerferie i storbyen, vil du få god mulighed for at være ude det meste af tiden. Tjek dog vejret i Berlin dagen før du vil på tur, så du ved om det varme sommervejr byder på en lille tordenskylle, så du lige kan planlægge at opleve seværdigheder i Berlin, der foregår indendørs!

Den tyske storby har i de sidste par år fået langt bedre cykelstier og populariteten er at se: Du vil finde et bredt udvalg af cykeludlejningsfirmaer, hvor du kan leje cykel til tur rundt i Berlin.

Men lad dig ikke snyde – du får en langt bedre pris, hvis du downloader en app til de populære selv-leje cykler (på tysk Leihrad), som du finder overalt i byen. Der findes et hav af mærker: Donkey Rep, Mobike, Obike, Limebike og Lidl-bike, for blot at nævne nogle få. Gå efter en cykel, hvor du kan sætte din smartphone i en holder foran, så du hele tiden har kort over de kvarterer og seværdigheder, du vil besøge. Og husk – vejret i Berlin kan være omskifteligt, så medbring både solcreme såvel som vindjakke til sommervejret!

Den billigste måde at komme rundt i Berlin

Selvom vores tyske nabo-hovedstad er billig i forhold til restaurantbesøg og ikke mindst lækre tyske pilsnere, kan du alligevel godt komme af med en del euro i løbet af kort tid. En del af oplevelsen ved Berlin er klart de charmerende U-bahn og S-bahn stationer, som hver især har deres kendetegn og udsmykninger. Ikke mindst er det essentielt at tage offentlig transport i Berlin, da byens populære kvarterer strækker sig langt og der er lidt anden målestok end i vores egen lille hovedstad.

Download derfor BVG app, så du altid kan købe billet på farten med Berlins transportselskab – for du kommer helt sikkert til at købe mere end én billet om dagen. Du kan desuden spare gode penge i løbet af din sommerferie i Berlin, hvis du køber dagskort (Tageskarte) til 7 euro, og som giver dig fri adgang til bus, U-bahn og S-bahn indtil kl.3 om natten den efterfølgende dag.

Mangler du inspiration til at se seværdigheder i Berlin? Gå ind på travelmore.dk og find et væld af guides til en perfekt (og billig!) sommerferie i Berlin!

Share