Ølgadgets til dig og gutterne

(sponsoreret indhold)

Er der noget bedre end en god, kold øl? Næ – det skulle da lige være en god, kold øl og godt selskab! Har du planer med dine homies i weekenden, og har lyst til en lille opdatering på, hvordan jeres kvali-tid kan gøres endnu federe med cool ølgadgets, så læs videre!

Du kender det: Du har inviteret et par stykker over og alle tager en håndfuld øl med, (du havde endda forsynet køleskabet rigeligt i forvejen), og så støder en vens ven også lige til med sixpack gyldne damer – og så er der alvorlige pladsproblemer i køleskabsfronten!

Får du også spat af at rode rundt med trillende flasker på køleskabshylderne, så er hjælpen heldigvis nær: Anskaf en magnetisk beer hanger! Den er nem at montere i loftet af køleren og med de stærke magneter kan du trygt hænge flaskerne til skue på rad og række. Det ser stilet ud, sparer plads – og så er der bare et eller andet lækkert over lige at kunne plukke en moden bajer! Der er mange forskellige designs og størrelser af beer hangers – find dem online på fx Amazon.

Kender du typen, der tusind gange hellere vil have en go’, kølig fadøl end et dårligt knald? Du kender helt sikkert denne dedikerede ølfan fra din omgangskreds – men har han ikke bare lidt ret? En lækker brusende fadøl skuffer aldrig! Bare ærgerligt, at det kun er forbehold de få at have et fadølsanlæg hjemme i stuen. Eller – det er det faktisk ikke! Du kan efterhåden anskaffe dig et mindre hjemmeanlæg for få tusind kroner, og det er penge godt givet ud, for tænk på, at det jo ikke er et gigantisk tung kleppert på fire hjul – men en ganske mobil størrelse, som du kan have med til havefest, i sommerhuset eller sågar med på festival…

Du kan også tage skridtet videre og undersøge de geniale hjemmebrygningsanlæg på markedet – det bliver ikke coolere end friskbrygget, perlende kold fadøl i stuen! Særligt fermentorer fra Whirlpool og Minibrew kan anbefales. Hvis du ikke lige har pengene, så tjek muligheden for at tage et lille lån – det er en solid investering i pilsnerhyggen fremover!

Nu vi taler festivaløl og det evige forsøg på at afkøle bajerne til en bare nogenlunde tilpas temperatur – så tjek lige dette overtjekkede kølesystem ud! Det eneste, du skal bruge for at sætte det op, er en spade, så lad vand og forlængerledning blive hjemme! Så er der perfekt jordkølede pilsnere – og bare en anelse mere tjekket end i Blinkende Lygter

Share