Oplev København via youtube

Oplev din by via Youtube

(sponsoreret indhold)

Vi ved godt, at der er blandede holdninger til Youtube blandt ældre mennesker. Men blandt unge er der ingen tvivl. Youtube er et fedt sted, hvor du hurtigt kan finde masser af viden. Ja, der er da også mange fjollede ting på Youtube, men sådan vil det altid være. Sådan er det også med fjernsynet.

En af de fede ting ved Youtube er, at du kan opleve din egen by på en helt anden måde, og du kan dele din by med andre mennesker. Video fortæller langt mere om ens by end så meget andet. Så når turister kommer til din by, så tjekker du ofte Youtube. I hvert fald hvis de er unge. Men udviklingen går på at flere af os søger mod Youtube, når vi skal have ny viden om et sted.

Youtube har gjort en kæmpe forskel på, hvordan man bliver nødt til at reklamere for sin by i fremtiden. Vi kan ligeså godt tage dette fantastiske social medie til os.

Sådan kan du dele din by på Youtube

Hvis du søger på Copenhagen på Youtube, vil du få en række resultater frem med, hvad du skal se. Nedenstående video er lavet af Expedia.

Hvis du ikke kender til Expedia, så er det en side, hvor du kan bestille rejser på. Det er grunden til, at videoen er på engelsk, da de gerne vil have turister til at besøge Danmark, og her København.

Alle kan dog lave en Youtube kanal, og derfor kan du allerede i dag at begynde at dele den del af din by, som du elsker. Hvis du f.eks. bor i København, så ved du helt sikkert en masse om, hvor man bør tage hen, hvis man skal have god sushi osv. Det er den slags, som turister gerne vil vide.

Du kan også lave videoer, hvor du viser, hvordan danskere altid cykler rundt i deres by. Ja, det er jo egentlig den rigtige måde at opleve en by på i Danmark. For at gøre det kan du benytte GoPro kamera. Det gør, at du kan skyde fantatiske videoer i HD kvalitet, som du kan smide på Youtube. Du kan købe tilbehør til din GoPro her.

Alle de andre videoer kan du filme fra en iPhone, så der er ingen undskyldning til, hvorfor du ikke allerede deler værdifuld information om din by.

Sådan finder du din næste storbyferie på Youtube

Hvis du allerede bruger Youtube, så ved du allerede, hvordan  det fungerer. Til jer som ikke bruger Youtube, så skal du blot gå ind på Youtube.com. Derinde kan du så søge på det land eller den by, som du gerne vil vide mere om.

Der findes også en masse rejse youtubere, som du kan følge. De er sjove at følge, da de giver dig masser af inspiration til, hvor din næste ferie skal gå hen.

Video er langt bedre end tekst til at vise følelsen af en by. Derfor vil vi gerne opfordre dig til, at du deler din by på Youtube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *