Perfekte gaveidéer til eventyreren!

(sponsoreret indhold)

Sidder du lige nu og bryder hjernen over gaveidéer, som virkelig kommer til at sprede glæde og som ikke mindst holder livet ud? Den traditionelle jul byder ofte på en heltl maratonløb – rundt i diverse indkøbscentre og i zikzak mellem gågadens labyrint af butikker. Og når ekspedienten spørger, om der skal byttemærke på – kommer du så ikke også i tvivl om det egentlig var den rigtige gave? Eller på tilfældet at gavemodtageren får en gave magen til…

Hvorfor ikke bytte det opslidende julegaveræs ud med en ny tradition: En helt særlig oplevelse, som du i ro og mag kan finde hjemme foran computeren, og specialdesigne til dine kære. Så er der under ingen omstændigheder brug for at sætte byttemærke!

For de fleste giver det altid et gnistrende sug i maven, når man skal ud at flyve, eller når man spiller et intenst konsolspil, hvor man er ude at flyve på alt fra drager til krigsjagere. Ikke mindst den dragende drøm om at få vinger og se livet fra oven kender de fleste fra barndommen! Det er bare de færreste forundt lige at tage pilotuddannelsen, hverken til maskinfly eller svævefly. Til gengæld kan du denne jul lave et personligt gavekort til din heldige modtager, der på det nærmeste kan blive ballonskipper for en dag! Prøv ballonflyvning et sted i nærheden – eller over et af Danmarks mere dramatiske og skønne landskaber. Det er en uforglemmelig oplevelse, hvor I kan tage afsted flere sammen og få et fantastisk fælles minde – ovenfra!

Måske er din heldige gavemodtager i højere grad en vandhund: Typen, der ikke kan gå en frisk forårstur ved havet uden liiige at tjekke vandtemepraturen – og helst med hele kroppen! Vi er utroligt heldige i Danmark, vores kystlinie er nemlig mere end 7300 km lang og vi er maksimalt 50 km fra havet uanset, hvor vi bor! Borgere i omegnen af Thy er dog ekstra heldige, for her ligger drømmeland for surfere i Nordeuropa – også kaldet Cold Hawaii.

Det giver en helt enestående mulighed for at du kan lade din kære “vandhund” leve surferdrømmen ud, for der tilbydes et væld af træningsforløb til alle aldre og vandsportslyster. Det kan være svært at leve sig helt ind i de fede, ekstreme bølgekræfter, når man sidder og roligt spiser ris à la mande, så du kan eventuelt spice gavekortets overraskelsesmoment lidt op. Send et link til modtageren, og bed ham eller hende lige tjekke bølgerne ud – og herefter lade spændingen stige indtil det øjeblik, hvor du sniger gavekortet frem!

Share