Sådan får du råd til en ny bil

Det kan være frustrerende, når ens gamle bil bryder sammen. Ligegyldigt om du skal have en ny, eller du blot vil have den gamle repareret, kan du ikke undgå at komme af med mange penge.

Tag et lån

Den nemmeste og hurtigste løsning er naturligvis, at du tager et lån. Lån 30000 kr. På den måde slipper du for at skulle vente mange måneder, før du får råd til at have en bil, som du kan køre i.

Når du låner penge, bør du undersøge renter og gebyrer. Regn på om det giver mening for dig at låne disse penge. Du kan sandsynligvis godt finde et lån, så du kan komme ud at køre igen hurtigt.

Den anden vej rundt

Vil du ikke optage et lån, kan du forvente, at der vil gå lang tid, før du har tjent de penge, der er nødvendige. Opsparing på denne måde kræver sandsynligvis, at du lægger et stramt budget, hvor du hver måned lægger penge til side til bilen.

Når du optager et lån, er det i virkeligheden det samme du gør. Her lægger du ligeledes et vist beløb til siden. Spørgsmålet er bare, om du gør det for at betale af på dit lån, eller du gør det for at spare penge op.

Share