Sådan får du råd til SmartHome-produkter

Hvem vil ikke gerne føle sig lidt som James Bond? SmartHome-produkter kan få dig i James Bond-stemning, for hvad er sejere end gadgets og devices, der kan lidt af hvert?

SmartHome-produkter har en indbygget intelligens, der har til formål at gøre din hverdag lettere. Det kan være alt fra stemmestyrede assistenter, gardiner og belysning til robotstøvsugere og køleskabe, der løser behov, du måske ikke vidste, du havde. Men når du har dem, er de sikkert vildt cool og svære at undvære. Her kan du for eksempel læse en artikel fra dr.dk om Googles visioner for fremtidens hjem.

For lidt plads i budgettet?

Mangler du plads i budgettet til at investere i alle de seje devices, der kan gøre dit hverdagsliv sjovere, har du umiddelbart 3 muligheder: for det første kan du se på dit budget, om der er noget, du kan skære ned på.

Bruger du overhovedet det månedlige fitness-abonnement, der suger pengene ud af din konto? Og hvad med alle dine film-abonnementer – er de pengene værd i forhold til, hvor lidt eller hvor meget, du bruger dem? Dine daglige indkøb kan du nok også blive bedre til. Hvor tit ryger der ikke lige et usundt og komplet unødvendigt impulskøb i tasken?

Det næste, du kan gøre, er at forsøge at sælge nogle af dine ting. Har du noget, du ikke længere bruger? Et par sko, der står og samler støv, eller en iPad, du alligevel kun bruger, når du skal ud at flyve? Overvej, om du har lyst til at skille dig af med dem. Husk at være ærlig over for dig selv.

Det sidste, du umiddelbart kan gøre, hvis du vil have råd til at købe SmartHome-produkter, er at øge din indkomst. Det kan du forsøge at gøre på forskellige måder. Investere i aktier, crowdlende, hvor du tjener penge på at låne penge til mindre virksomheder, eller tage et ekstra-job.

Overvej at arbejde hjemmefra

Har du nogensinde overvejet, om det er noget for dig at arbejde hjemmefra? Du kan tjene penge ved at arbejde hjemmefra på flere måder. Du kan for eksempel få penge for at besvare spørgeskemaer. Læs mere om mange af mulighederne her.

En af fordelene ved at arbejde hjemmefra og på den måde tjene lidt ekstra, er at det er det mest fleksible job. Du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde, og om du vil gå rundt i slasket tøj og sidde med dynen i sofaen. Ingen dømmer dig, og der er ingen chef til at kigge dig over skulderen.

Share