Skal du besøge din jyske familie i efterårsferien?

Mange folk, der bor inde i København, har familie, som bor i Jylland. Denne familie er oplagt at besøge i ferierne. Det kan dog godt betale sig at undersøge mulighederne for transport.

Offentlig transport

Hvis du noget tid i forvejen ved, at du skal besøge din familie i Jylland, kan det være oplagt at rejse med offentlig transport. Hvis du er ude i god tid, har du nemlig mulighed for at købe billige billetter på nettet.

Ventetiden i toget

Rejser du alene med offentlig transport, kan du være sikker på, at du får tid nok til dig selv. Dette kan være rart, men det kan også hurtigt blive kedeligt. Hvis du gerne vil udfylde ventetiden med noget underholdning, kan du passende finde din mobil frem. Læs mere om mobil underholdning og online casino.

Samkørsel

Hvis du skal køre over en lang strækning, er det en god idé at arrangere samkørsel. På den måde får du selskab, du slipper for selv at skulle køre hele vejen, og du hjælper klimaet.

Du kan naturligvis planlægge at køre sammen med venner eller familie, men hvis de ikke skal rejse, kan du også sagtens planlægge samkørsel med fremmede. Der findes nemlig apps til formålet.