Skal du på bilferie i Tyskland?

Bilferier kan være rigtig hyggelige, når hele familien skal på tur. Der er nemlig plads til ro og afslapning, mens man kører igennem smukke landskaber. Dog findes der en hel del gadgets, der kan gøre bilferien bedre.

Bluetooth FM transmitter

Hvis du er vild med at høre god musik, når du kører bil, kan det godt betale sig at købe en bluetooth FM transmitter. Med denne gadget kan du nemlig høre musik fra telefonen over bilens højtalere.

Har du ikke helt styr på reglerne på den tyske autobahn, kan du her blive klogere.

USB-udtag

Der er rimelig stor sandsynlighed for, at de personer, der ikke kører bilen, underholder sig selv med et eller andet device. Dette betyder, at de på et tidspunkt har brug for at oplade deres telefon eller tablet. Her kommer USB-udtaget ind i billedet. Alt efter hvilken model du køber, kan du oplade flere gadgets på samme tid.

Høretelefoner

Ser alle dem, der sidder med deres devices fremme, forskellige videoer eller film med lyd, kan der hurtigt blive meget støj i bilen. Derfor kan det være smart, at hver person har deres eget sæt hovedtelefoner. Der er sket meget i udviklingen inden for hovedtelefoner. I dag kan hovedtelefoner nemlig både være trådløse og noise-cancelling.

Share