Smart teknologi i små lejligheder

Bor du inde i byen, er chancen for, at du har en lille lejlighed forholdvis stor. Kvadratmeterprisen er nemlig høj, og derfor er det de færreste, der har råd til store boliger. På trods af at du bor i en lille lejlighed, kan du dog sagtens indrette den godt. 

Kreativ opbevaring

En af de ting som sommetider kan være en udfordring, når man flytter i en lejlighed, er hvordan man skal få plads til opbevaring af alle de ting, som man ikke bruger hver eneste dag. Det er blandt andet nødvendigt, at du har et sted, hvor du kan opbevare julepynt og tykke vinterjakker.

Skal du finde plads til denne type opbevaring i din lejlighed, kan det være nødvendigt at være kreativ. Blandt andet er det en idé at udnytte pladsen under senge eller under bænke.

Klapsæder og -borde

Bor du i en meget lille lejlighed, kan det være skønt at kunne pakke større møbler som stole og borde væk, når du ikke bruger dem. Det kan for eksempel være smart at have en klapsæde i gangen. Når du er færdig med at tage sko på, kan du nemlig klappe sædet op langs væggen, og så fylder det næsten ingenting. Bliv klogere på klapsæder her.

Det kan ligeledes være, at du har behov for et bord, som du kan klappe op i din stue. Et spisebord, som man kan klappe op, kan nemlig være en rigtig god måde at udnytte pladsen effektivt.

Alternative siddepladser

Skal du have plads til at få gæster på besøg, er det en god idé at tænke i alternative siddepladser. Det kan for eksempel være, at du vil lægge puder i en bred vindueskarm, eller at du indretter stuen med taburetter, der kan bruges som stol eller bord alt efter anledningen. Det kan sagtens lade sig gøre at komme i mål med indretningen af en lille lejlighed!

Share