Tips til travle tider

(sponsoreret indhold)

Nogle gange kommer man mod sin vilje til at forsømme sit parforhold en lille smule. Livet kommer i vejen og til tider kan det være jobbet, som optager al ens tid og overskud, andre gange er det måske børnene, som kommer i første række, hvilket betyder at ens partner ikke bliver prioriteret. Første skridt til at råde bod på en periode, hvor man måske ikke har været den bedste kæreste eller ægtefælle er at indrømme det over for sig selv og sin elskede.

Forklar at det ikke er med din gode vilje, at situationen er som den er og lov din partner, at det kun er for en periode. De fleste mennesker bliver glade, når de bliver mindet om, at de stadig er vigtige, selvom det måske ikke føles sådan hver dag. Så snart du har overskud til det, skal du dog skynde dig at gøre noget ved forsømmelsen af din bedre halvdel. Du kan for eksempel overraske med at planlægge en dag kun til ære for jer – du kan få lidt inspiration her.

Køb aflad med gaver
Hvis du godt er klar over, at dine prioriteter har været et andet sted end på din partner i noget tid – og hvis du ved, at situationen ikke bliver anderledes inden for den nærmeste fremtid, kan du bruge en løsning som ikke er den bedste, men som kan være et plaster på såret i hektiske perioder. Køb en flot gave som din kæreste bliver glad for og som sender et signal om, at du stadig tænker på ham eller hende.

Invester for eksempel i en ny tablet, computer eller telefon, som du ved, din kæreste vil sætte meget pris på. Således kan han eller hun tænke på dig, hver gang det nye elektroniske device er i brug – og som bekendt er det mange gange i løbet af en dag for de fleste moderne mennesker.

Share