Track dine løbetur og oplev større løbeglæde

(sponsoreret indhold)

Dagene bliver længere, solen skinner kraftigere og kraftigere og træerne springer ud. Det er forår og det giver lyst til at befinde sig udendørs, i stedet for indenfor, hvor de fleste af os har gemt os, imens vinteren har stået på.

Hvis de lange, kolde vintermåneder har betydet lidt for mange aftener på sofaen foran fjernsynet med dertilhørende slik, chips eller chokolade, kan det være at kroppen trænger til at blive bevæget lidt.

Løb er en sport, som er nem at komme igang med og det kræver ikke specielt meget tid eller viden. Du kan snøre løbeskoene og lunte ned af vejen, ud i skoven eller ned af stranden, ligesom du lyster.

Du kan enten starte ud med at løbe så langt og hurtigt, som du kan og gå hjem, når lungerne eller benene bliver for trætte. Eller du kan finde et program på nettet, som guider dig fra 0 til 5 kilometer til en start. I programmet står beskrevet hvor mange dage, du skal træne, hvor langt du skal løbe og hvor mange pauser, du skal holde.

Nyd processen med ekstra teknologisk gear
Man kan hurtigt få blod på løbetanden, når man begynder at kunne se fremskridt. Hvis du er konsistent med din træning, kan du hurtigt mærke en forbedring i din form, udholdenhed og hastighed. Det er sjovt at følge med i ens løbedata, og du kan nemt se dine tal, hvis du investerer i et løbeur.

Med et moderne løbeur kan du både følge med i dine løberuter via gps’en, din puls, distance, hastighed, kalorieforbrænding og hjerterytme. At have styr på disse tal giver dig muligheden for nemmere at optimere dine træningsresultater. Der findes løbeure i alle prisklasser, men som med de fleste andre ting, hænger kvalitet ofte sammen med pris i denne kategori.

Hvis du investerer i et godt løbeur, er der større sandsynlighed for, at du bevarer den gode løberytme, fordi det er tilfredsstillende at se ens fysiske præstationer blive bedre uge for uge.  Hvis du hælder til at købe et ur i den høje prisklasse, kan det være attraktivt at finansiere uret med et lån. Du kan undersøge de forskellige lånemuligheder derhjemme, men med et kviklån kan du købe uret med det samme.

Med en digital løbemakker kan det tilmed være, at de fem kilometer skal skiftes ud med en længere distance eller at du vil konkurrere lidt med dig selv og andre løbeentusiaster. Der findes masser af løb i hele Danmark, som du kan tilmelde dig, ligemeget om du vil løbe fem kilometer eller et helt maraton.

Share