Undgå hovedpinen med et lille lån!

Vi forbinder ofte “lån” med store summer. Boliglån og forbrugslån bliver ofte associeret med dyre summer med ligeså dyre gebyrer og renter. Men faktisk behøver du ikke låne en formue – du kan låne penge til lige præcis det, der passer dig!

Det er ikke altid en god idé at optage et lån, men beskedne lån kan være ganske fornuftige i situationer, hvor en alternativ løsning ville give alt for mange kvaler. Så længe du husker at få betalt dine lån af hurtigst muligt, så er der ingen skade sket.

Lån 2000 kr og kom rigtig langt i byen. Tit er det mellem 1000-2000 kroner vi mangler hver måned for at forsøde tilværelsen bare en lille smule. Det kan være vinterstøvlerne, der trænger til at blive skiftet ud. Eller lænestolen, der ikke kan holde til morfar længere. 

Det kan også være en dyr regning fra forsikringen, fra gasværket eller en anden uforudsigelig udgift, der tynger budgettet netop i denne måned. Lån 2000 kr. og stop med at lade de ekstra regninger gå ud over dit humør.

Find et lån med så lav en rente som mulig og sørg for at du ikke binder dig til en given periode, så du hurtigst muligt kan komme af med lånet.

Share