Er kryptovaluta et samtaleemne på din arbejdsplads?

Der bliver snakket om mange  ting på en arbejdsplads både professionelt og fagligt. En af de ting som måske har været et samtaleemne for nyligt er Bitcoins. I løbet af vinteren 2017 var der store udsving på kursen. Der var folk, der fik rigtig mange penge ud af investeringerne og nogle, der sad tilbage med en lang næse.

Hvorfor skulle vi snakke om kryptovaluta?

I starten af 2018 fandtes der over 1500 forskellige kryptovalutaer, og nu tyder meget på, at kryptovaluta endnu engang kunne blive et interessant samtaleemne. Dette skyldes, at der i den nærmeste fremtid vil blive indført globale, regulativer, som kommer til at stabilisere kurserne for kryptovalutaer. Bitcoin, og kryptovalutaer generelt, har nemlig være meget udskældt på grund af udsving på helt op til 10 procent i løbet af én dag.

Facebook melder ud

En anden grund, til at kryptovaluta igen bliver interessant, er, at Facebook har meldt ud, at de vil lancere deres egen digitale valuta ved navn Libra. Libra har ikke som sådan noget at gøre med kryptovalutaer. Dog er annonceringen af Libra med til at slå fast, at alternative valutaer er noget, der er kommet for at blive. Læs mere om hvordan man bedst investerer i kryptovaluta, samt hvad investorer og pokerspillere har til fælles.