Har du så travlt, som du tror?

Lever du inde i byen, er det let at adapetere til den hektiske livsstil. Konstant føler vi, at der er ting, vi skal nå. At der ikke er nok timer i løbet af dagen til at nå det hele, men er dette sandheden?

Få mere tid

De fleste føler, at de har utrolig travlt, men for mange kan dette være en følelse frem for sandheden. Der er nemlig mange ting, som man kan undlade i hverdagen for at få mere tid.

Én ting du kan gøre, er at skrive ned, hvad du skal nå i løbet af dagen. På den måde ved du præcis, hvilke ærinder du skal løbe. Dette kan virke mere overskueligt og mindske følelsen af at være presset samt overspringshandlinger.

Udnyt dine timer bedre

En anden måde at få mere tid i hverdagen, er ved at udnytte tiden bedre. Du har sandsynligvis ét eller flere tidspunkter på dagen, hvor du hænger over din telefon.

Hvis du minimerer denne tid, eller sørger for kun at bruge tid på din mobil, mens du eksempelvis tager offentlig transport, er det muligt, at du kan få en hel del mere tid, til at lave de gøremål du skal. Her kan du læse om motion for travle mennesker