Sådan klæder du dig som en rockstjerne

Når det gælder rock, bør der afgjort være fokus på musikken. Dog kan man ikke komme udenom, at nogle af de mest legendariske stjerne har haft deres helt egen stil. Gennem din tøjstil kan du udtrykke rigtig meget af din personlighed – helt uden at sige noget!

Accessories giver din stil personlighed

Hvis du for alvor skal gøre din stil personlig, har det stor betydning, at du vælger de helt rigtige accessories. Accessories kan for eksempel være en halskæde i læder, fingerringe eller et ur.

Ure er gode til de fleste mennesker. Uanset om du arbejder på et kontor eller du står på en scene til hverdag, er det nemlig en accessory, der er højt respekteret. Læs mere om, hvordan du kan finde et ur, der matcher din personlige stil.

En god farvepalette

I de fleste rockstjernes tøjstil går farven sort uden tvivl igen mange gange. Et sort outfit fra top til tå kan uden tvivl være et utrolig fedt look. Ikke desto mindre kan det også være sjovt at lege med andre farver. Har du flere forskellige farver i spil, har du endu engang gode muligheder for at få din helt egen stil frem. Det kan være en god idé at begynde med nogle gode basisfarver, for senere hen at købe tøj i vildere kulører.

Bland forskellige teksturer

Især hvis du går efter et monokromt, altså ensfarvet, outfit, er det utrolig flot at blande mange forskellige teksturer. På den måde bliver outfittet nemlig mere interessant at kigge på. Du kan for eksempel gøre brug af materialer i fløjl, velour, blonder, læder eller strik.

Ved at eksperimentere med din stil, vil du uden tvivl blive klogere på, hvad du kan lide, og hvad der ikke helt er dig. På den måde kan du få dit helt eget rockstjernelook frem – uanset om du står på scenen, eller du befinder dig nede blandt publikum.