Tag på roadtrip med koncerter i højsædet

Forestil dig at køre rundt i USA i en bil sammen med dine venner. Dette lyder i forvejen fedt, men hvis formålet med jeres tur er at høre koncerter, bliver turen en hel del federe.

Planlæg hjemmefra

Hvis du gerne vil køre rundt i USA og høre koncerter, kræver det sandsynligvis, at I planlægger turen i god tid i forvejen. Hvis der er bestemte bands I vil høre, skal I nemlig sørge for at købe billetter i god tid.

Skal I til koncerter i forskellige dele af landet, bør I planlægge en god rute, som I kan følge. På den måde kan jeres tur desuden blive mere klimavenlig. Læs mere om klimavenlige roadtrips.

Gør plads til spontanitet

Selvom det er en god idé at planlægge en stor del af jeres tur hjemmefra, er det også fedt at gøre plads til spontanitet. I kan for eksempel vælge et par dage mellem hver koncert, hvor der er plads til at lave, hvad I har lyst til.

Du får sikkert øjnene op for nogle nye ting, mens du er i USA. Dette bør du udnytte, mens du er derovre. Det kan nemlig være fedt at opleve noget, som du ikke engang kendte til for nogle uger siden.