3 Teknologier, du bør sætte dine penge på

Ny uge, ny teknologi. Den teknologiske udvikling har taget digitaliseringen i hånden og fræser derudaf. Det kan være svært for den almene dansker at følge med. Derfor får du her 3 teknologier, du med god samvittighed kan sætte dine penge på.

Eldrevne bycykler og løbehjul
De danske storbyer er mere velegnede til cykelture end mange andre byer i verden. Bilerne har man allerede op til flere gange forsøgt at skille sig af med. Som modsvar er eldrevne bycykler og løbehjul dukket op på gader og stræder. Vi kan ikke helt undvære den luksus det er, at blive hjulpet rundt omkring.

Smartphones
Alt hvad der er “smart” kan du efterhånden godt sætte dine penge på. Det er nymoderne og intelligent. Smartphonen er kommet for at blive. Er du endnu ikke i besiddelse af en smartphone, bør du skaffe dig en hurtigst muligt. Har du svært ved at finansiere din smartphone kan du lån 10000 kroner eksempelvis hos expresslån.dk. 

Klimaanlæg
Selvom aircondition for de fleste hører charterrejsen til, så er der mange fordel at hente ved at investere i et klimaanlæg, som du kan styre direkte fra din smartphone eller laptop. Undersøgelser har vist at kontrollerbart indeklima kan bidrage til en langt bedre nattesøvn og et bedre helbred.