Imødekom teknologiens udvikling og invester i den nyeste autostol fra bedst i test 

Længe har det været et lovkrav at alle børn under 135 cm skal være placeret i en autostol hvis de sidder som passager i bilen. Det skyldes, at de i en mindre alder er særligt udsatte i trafikken og derved skal have større sikkerhed i tilfælde af uheld. I forlængelse af teknologiens udvikling er man således også blevet klogere på hvilke autostole der er de bedste og mest sikre. 

En autostol er uundværlig hos enhver børnefamilie, og der findes i dag et stort udvalg af alverdens modeller som alle garanterer at leve op til de strenge sikkerhedsmæssige krav. Alle er dog ikke lige gode for dit barn, og det er derfor vigtigt at være bevidst om at vælge den helt rigtige. 

Sådan vælger du din autostol 

Overordnet skelner man mellem 3 forskellige kategorier når man snakker om autostole. De adskiller sig hver især ved at være tilegnet børn i en bestemt alder, højde og antal kg. Dette er alle vigtige faktorer som har stor betydning for valget af autostol. Derudover bør man også tillægge faktorer som komfort, ergonomisk støtte og eventuel rengøringsvenlighed værdi. Find et stort udvalg af de forskellige slags autostole på Autostol.dk. 

En bedst i test vinder 

I sin søgning efter den rette autostol, er det altid en klar fordel at gå efter dem som har vundet bedst i test. Dette er autostole som er på forkant med udviklingen og derved er udstyret med alle de nye og smarte funktioner som skaber den største sikkerhed for dit barn.  

Dette års autostol som er blevet kåret som bedst i test af de fleste firmaer og yderligere er anbefalet af FDM samt fået topkarakter hos ADAC er den såkaldte Maxi-Cosi Axissfix. Denne autostol lever op til alle de nyeste lovkrav inden for sikkerhed og tilbyder derudover også et smart design der sikrer en brugervenlig oplevelse. Dernæst følger Britax Römer baby-safe cosmos som også fået store anbefalinger med på vejen. Fælles for dem begge er, at de imødekommer alle nye indførte lovkrav og derved garanterer den største sikkerhed for dit barn. Et vigtigt element der er vigtigt at tage højde for i valget af autostol. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *