Lej musik til verdens bedste børnefest

(sponsoreret indhold)

For blot en generation tilbage bestod den ultimative børnefødselsdags-menu af boller og lagkage. Timerne gik med alt fra skattejagt til stopdans og “hvem kan spise snørebånd hurtigst”. Som prikken over i’et fik man altid en fin lille slikpose i hånden, på vej ud af døren.

I dag har de kære børn en helt anden idé om, hvad en vaskeægte børnefødselsdag skal indeholde. Ofte er festerne det rene udklædningsfest med temaer som “sørøver og pirater”, “prinsessefest” eller andre sjove påfund.

musik

For de som virkelig flotter sig, foregår børnefødselsdage ikke længere derhjemme, men derimod iblandt bowlingkugler i det lokale bowlingcenter, i biografen eller i svømmehallen. Det er snart en kringlet opgave at finde på den perfekte børnefødselsdag til sit barn.

Børnediskotek med alt hvad det indebærer

Herunder følger derfor nogle legeforslag, idéer og menuer, som kan danne rammen for dit barns næste vilde børnefødselsdag. Her må forskrækkelsen for farvestoffer pakkes væk, og de sejeste dansetrin skal frem i lyset. Denne fødselsdagsfest er nemlig i vaskeægte sodavands-diskoteks-stemning.

Lokalitet

Hvis ikke dit hjem lige kan rumme en hel dansende børneklasse, med høje skingre stemmer og rød sodavand i hånden, er der heldigvis råd for det. Du kan eksempelvis leje et lille lokale, og sætte pap for vinduerne, så der bliver tilpas mørkt i rummet.

Musik

Musikken er uden tvivl det vigtigste element til en fødselsdag, hvor temaet er børnediskotek. Der er selvfølgelig mulighed for at skrue dit eget anlæg op på max. Måske er du bekymret for, hvorvidt det kan overleve 30 børns selskab og festligheder, eller måske har du slet ikke et. Frygt ej for der er heldigvis også råd for det.

Der findes virksomheder som eksempelvis Tuxen, hvor man som privatperson kan leje lige, hvad man står og mangler i lyd og lys til festen. Vælger du at bruge sådanne virksomheder, er du sikker på, at lokalet nok skal blive gejlet nok op, til at rumme et brag af en fest.

Mad og drikke

Menuen til en rigtig diskoteksfest, behøver slet ikke være så bøvlet igen. Hvis vejret er til det, kan du med fordel stille en grill ude foran lokalet. Børnene kan bare komme ud og hente en god gammeldags hotdog med det hele, når sulten melder sig, og benene er trætte.

Hvis du ikke er helt vild med tanken om, at fylde børnene med en masse syntetisk sodavand, så er der også andre muligheder. Lav eksempelvis en punch, hvori du blander en god saftevand efter eget valg, danskvand og eventuelt lidt frisk frugt til at pryde den fine bowle. Mangler du inspiration så er Google din ven.

Lege og underholdning

Lad børnene lege de lege, vi selv kender bedst. Med det rette musikudstyr er en god omgang stopdans eller stoledans næsten umulig at undgå. Alternativt kan du sætte gang i en dansebattle eller bare en god omgang limbo.

Held og lykke med festen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.