Når kryptovaluta indtager byen

Kryptovaluta er for mange en uhåndgribelig størrelse, og noget der hører hacker-miljøet til. Begreber som blockchain og mining kan være svære at forstå, og det får mange mennesker til at miste interessen for de digitale valutaer. Men hvad hvis Bitcoin kan blive en aktiv del af hverdagen?

Her får du en gennemgang af, hvordan Bitcoin og andre kryptovalutaer kan bruges i det daglige liv i byen.

En stigende interesse for kryptovaluta

Den mest kendte kryptovaluta ved navn Bitcoin blev lanceret i 2009. Den gang var teknologien ny, og værdien på den revolutionerende, virtuelle valuta var lav.

Men i takt med at flere og flere har fået øjnene op for kryptovalutaens enorme potentiale, så er værdien på en lang række valutaer også steget.

Som med så mange andre ting, så har den stigende interesse for kryptovaluta betydet af værdien er blevet hævet, hvilket derved har skabt endnu større interesse. Kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Ripple er derfor blevet populære elementer for investering.

At investere og spekulere i Bitcoin og andre værdifulde valutaer har nemlig vist sig at være givende, og mange menneskers investering har medført afkast i millionklassen.

At investere i Bitcoin kan sammenlignes med investering i aktier, og vælger man at investere og sælge på det helt rigtige tidspunkt, så kan det generere plausible afkast. Investering kan være en snørklet affære, og har man ikke tid nok til at sætte sig godt ind i markedet, statistikker og tendenser, så kan man benytte sig af såkaldte investeringsrobotter.

Disse automatiserede software-robotter, kan nemlig hjælpe dig med at handle på det helt rigtige tidspunkt, når du kan få de bedst mulige afkast på dine investeringer.

København; kryptovalutaens skandinaviske hovedsæde

Har du først investeret i Bitcoin eller andre digitale valutaer, så behøver brugen af kryptovaluta ikke være forbeholdt internettet.

Den stigende interesse for disse valutaer har nemlig betydet at mange erhvervsdrivende har valgt at inkorporere valutaerne i deres virksomhedsstruktur. Det vil sige at du f.eks. i København kan betale din øl, ristede hotdog eller fitness-medlemsskab med kryptovaluta.

En række restauranter, barer, gallerier, butikker og lignende i København tilbyder nemlig kunderne betaling med kryptovaluta. Det er en måde at imødekomme de moderne tendenser uden at man skal miste kunder pga. utilstrækkelige betalingsmuligheder.

København er faktisk den by i Skandinavien med det største antal af butikker og restauranter, hvor det er muligt at betale med kryptovaluta. Det er derfor ikke ualmindeligt at københavnere eller turister kan tage deres digitale wallet op, når de skal giv en omgang til vennerne eller finansiere deres nye frisure.

Alle kan bruge Bitcoin

Brugen af kryptovaluta er således blevet mere håndgribelig, og det er ikke lænegere noget man kun kan blive en del af, hvis man er en hærdet IT-bruger.

Almindelige mennesker kan også hoppe med på krypto-bølgen og faktisk vælge at implementere den revolutionerende teknologi i deres dagligdag.

Den virtuelle valutas fremtid er svær at spå, og værdien er konstant svingende. Det er derfor ikke til at sige, om man bør investere eller ej.

Men noget kunne tyde på at interessen ikke er i nedgang, og at vi i fremtiden vil opleve at flere og ikke færre erhvervsdrivende inkorporerer kryptovaluta i deres betalingssystemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *